Στη Βουλή ο Ιβάν Σαββίδης την Τετάρτη

Στη Βουλή ο Ιβάν Σαββίδης την Τετάρτη
Ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται την Τετάρτη και πάλι στην Ελλάδα προκειμένου να παραβρεθεί στη Βουλή και να μιλήσει για τις επενδύσεις ομογενών στη χώρα μας.

Ο Ελληνας ομογενής επιχειρηματίας, εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει επενδύσει και σε άλλους τομείς (ΣΕΚΑΠ, ξενοδοχειακές μονάδες κλπ) γι’ αυτό θα βρεθεί και θα μιλήσει ενώπιον του υπουργού Οικονομίας κ. Σταθάκη και της Επιτροπής του Ελληνισμού Διασποράς, προσκεκλημένος του προέδρου της, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Πιο αναλυτικά:

«Στη Βουλή θα βρίσκεται την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης, ως πρόεδρος των Ελλήνων της Ρωσίας, προσκεκλημένος του Προέδρου της Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα μιλήσει προς τους 33 βουλευτές-μέλη της Επιτροπής, παρουσία του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργου Σταθάκη, του Αντιπροέδρου του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σαμαρά, και του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Εμπόρων Θεσσαλονίκης Γιάννη Μανδρίνου, στο πλαίσιο τόσο του «Αφιερωματικού Έτους 2016 Ελλάδας – Ρωσίας», όσο και της συνεχιζόμενης συζήτησης στην Επιτροπή για την ανάγκη προσέλκυσης «Επενδύσεων Ομογενών» στη χώρα μας, ενόψει μάλιστα της κατάθεσης του νέου αναπτυξιακού νόμου».