Game of Thrones: Το νέο τρέιλερ σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο... (vid)

Gazzetta team
Game of Thrones: Το νέο τρέιλερ σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο... (vid)
Βρισκόμαστε λιγότερο από ένα μήνα μακριά από την πρεμιέρα της 6ης σεζόν και στο νέο trailer του Game of Thrones για την March Madness η εκδίκηση είναι πάλι σε πρώτο πλάνο. ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER.

Η March Madness δεν είναι μόνο για το κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Είναι και για το Game of Thrones. Εκεί μάλιστα η τρέλα και η παράνοια βρίσκονται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Πολύ περισσότερο στον 6ο κύκλο που θα ξεκινήσει σε 28 μέρες από σήμερα (24 Απριλίου), όπου τα ανοιχτά μέτωπα είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Φυσικά το HBO δεν θα μας άφηνε τόσο καιρό να περιμένουμε χωρίς λίγο υλικό παραπάνω και έριξε το νέο του trailer.

Στα 30 δεύτερα που κυκλοφόρησαν βλέπουμε στην ουσία αρκετές σκηνές ίδιες με το κανονικό trailer που βγήκε πριν από μερικές εβδομάδες, απλώς υπάρχει μια παραπάνω εστίαση στον Tyrion Lannister, ο οποίος όπως θα θυμάστε ξέμεινε μόνος στο παλάτι της Mereen και η αφήγηση του είναι ο πρόδρομος για όλα όσα θα συμβούν σε αυτή τη σεζόν. «Φοβάσαι. Πρέπει να φοβάσαι. Είσαι στο μεγάλο παιχνίδι τώρα και τα μεγάλα παιχνίδια είναι τρομακτικά».Φυσικά βλέπουμε και δυο-τρία στιγμιότυπα φρεσκότατα, όπως την μαινόμενη Brienne of Tarth να εφορμά με το σπαθί της, τη Sansa Stark να τρέχει μόνη της σε ένα δάσος και φυσικά τα άλογα να καλπάζουν στο πεδίο της μάχης.

Μια μάχη που είναι γνωστό από καιρό ότι θα είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει στο Game of Thrones και αυτό επιβεβαιώνεται από τα πιο επίσημα χείλη, με τους δύο σεναριογράφους, David Benioff και Daniel Weiss, να μιλούν στο Entertainment Weekly για το πως τη φαντάστηκαν και την έστησαν. «Όλη αυτή την περίοδο, ο Dan κι εγώ κουβεντιάσαμε πολύ γι' αυτό. Δεν πρόκειται για μια προσπάθειά μας να το διαφημίσουμε. Συνήθως υπάρχουν κάνα δυο επεισόδια για τα οποία αγχωνόμαστε ότι δεν προέκυψαν τόσο καλά όσο ελπίζαμε. Σ' αυτή τη σεζόν δεν υπάρχει ούτε ένα αδύναμο επεισόδιο. Είχαμε σπουδαίους σκηνοθέτες που ήξεραν τι έκαναν, να συνεργάζονται με εξαιρετικούς διευθυντές φωτογραφίας. Ήδη απ' το στάδιο του σεναρίου σκεφτόμασταν ότι μπορεί να είναι και η κορυφαία σεζόν της σειράς. Τότε τα επεισόδια προέκυψαν ακόμα καλύτερα απ' ό,τι πιστεύαμε».

Ιδίως ο Benioff είναι πολύ σίγουρος ότι θα είναι όντως η καλύτερη σεζόν και η μάχη θα συναρπάσσει τους πάντες. «Είναι οπωσδήποτε η μεγαλύτερη (σκηνή δράσης μέχρι στιγμής). Πάντα επιθυμούσαμε, από την άποψη της ιστορίας, του προϋπολογισμού, του χρόνου και των μέσων, να φτάσουμε στο σημείο όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματικά μεγάλη μάχη, με τον έναν στρατό στη μια μεριά και τον άλλο στην άλλη».

Πηγή: toratora.gr