Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στο μνημόσυνο του Παντελίδη (pics)

Gazzetta team
Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στο μνημόσυνο του Παντελίδη (pics)
Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, για να τιμήσουν τη μνήμη του 32χρονου τραγουδιστή.

Σαράντα μέρες πέρασαν από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη το πρωινό της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, για να τιμήσουν τη μνήμη του πολυαγαπημένου 32χρονου τραγουδιστή.

Το μήνυμα της μάνας

Τους συγκεντρωμένους συγκίνησε ο ιερέας που τέλεσε το μνημόσυνο μεταφέροντας το μήνυμα της μητέρας του Παντελίδη, Αθηνάς, πως ο γιος της άγγιζε τις καρδιές των νέων ανθρώπων γιατί έκανε πράξη στη ζωή του, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη,

Όπως αποκάλυψε ο ιερέας μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη επισκέφθηκαν τη μητέρα του και την ευχαριστούσαν γιατί ο τραγουδιστής τους είχε βοηθήσει οικονομικά και στεκόταν πλάι τους σε δύσκολες στιγμές και μάλιστα αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόνισε πως το μεγαλύτερο μήνυμα που θα ήθελε και ο Παντελής Παντελίδης να λάβει όλος ο κόσμος είναι πως πρέπει όλοι να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα και να γίνουν ελεήμονες χωρίς να γνωρίζει ο ένας τι κάνουν για τον άλλον.

Ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ευχαρίστησε τους χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του.

Μνημόσυνο στη Βουλιαγμένης

Οι φίλοι του αδικοχαμένου τραγουδιστή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του αδελφού του, Τριαντάφυλλου Παντελίδη, και έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, βάζοντας στη διαπασών τα τραγούδια του και ανάβοντας κεριά στην μνήμη του.

Φίλοι του τραγουδιστή αλλά και της οικογένειας συγκεντρώθηκαν στο καφέ «Άρωμα Πλατείας» στη Νέα Ιωνία, που ανήκει στον αδερφό του Παντελή. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά.

Ολοι μαζί τραγούδησαν δυνατά το τραγούδι «Πίνω από κει ψηλά για σένα». Για να φτάσει μέχρι τον ουρανό, να το "ακούσει" ο Παντελής, όπως είχε γράψει ο αδελφός του Τριαντάφυλλος.



Πηγή: thetoc.gr