Aπαγόρευσαν σε ηθοποιό να υποδυθεί τον Ιησού επειδή έδειχνε «πολύ γκέι»

Gazzetta team
Aπαγόρευσαν σε ηθοποιό να υποδυθεί τον Ιησού επειδή έδειχνε «πολύ γκέι»
Οργάνωση που διοργανώνει κάθε χρόνο τις γιορτές του Πάσχα στη Βαλένθια απαγόρευσε σε ηθοποιό να υποδυθεί και φέτος των Ιησού στις τελετές, επειδή έδειχνε "πολύ γκέι".

Ο Ramón Fossati, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, υποδύονταν τον Ιησού σε αυτές τις τελετές για τρεις δεκαετίες.

Όπως φέρεται να είπε ο ίδιος, δεν θα μπορεί πλέον να υποδυθεί το Χριστό, τουλάχιστον ως το 2019, επειδή εξέθεσε γυμνό τον έναν ώμο και κουνούσε τα χέρια με «επιδεικτικό τρόπο» το περασμένο έτος.

Από την οργάνωση που διοργανώνει τις πασχαλινές αναπαραστάσεις του Θείου Δράματος κατηγορήθηκε για «επίδειξη και παρωδία» και ότι έδωσε «ψεύτικες ευλογίες» στους θεατές. Μάλιστα του είχε επιβληθεί και πρόστιμο 380 ευρώ για την εμφάνιση του και τον τρόπο που κινούνταν.

Ο Ραμόν είπε στους Times ότι απλώς προσπαθούσε να μιμηθεί τις απεικονίσεις του Ιησού που τον δείχνουν με γυμνούς ώμους.

«Δεν βρίσκω κανένα λόγο για αυτή την απαγόρευση. Θα μπορούσε να είναι η ζήλια ή η τιμωρία επειδή είμαι γκέι. Αλλά όλοι γνωρίζουν τον προσανατολισμό μου και δεν είχε γίνει ζήτημα. Είμαι βαθιά θρησκευόμενος και αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί», είπε ο ηθοποιός. Όποιος παρακολουθεί αυτές τις πομπές θα πρέπει να ακολουθήσει αυστηρούς ενδυματολογικές κώδικες καθώς επιβάλλονται πρόστιμα ακόμη και για φούστες πάνω από το γόνατο.

Πηγή: www.lifo.gr