Ισραηλινός στρατιώτης εκτελεί εν ψυχρώ Παλαιστίνιο on camera (vid)

Gazzetta team
Ισραηλινός στρατιώτης εκτελεί εν ψυχρώ Παλαιστίνιο on camera (vid)
Ένα αποτροπιαστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει Ισραηλινό στρατιώτη να δίνει τη χαριστική βολή σε Παλαιστίνιο, ο οποίος είχε τραυματιστεί από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων, ύστερα από επίθεση σε βάρος τους.

Το βίντεο προέρχεται από τη Χεβρώνα και δόθηκε στη δημοσιότητα από μία ισραηλινή οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στην αρχή δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό προς τα πού πυροβόλησε ο στρατιώτης, όμως, καθώς ένα αυτοκίνητο απομακρύνεται, αποκαλύπτεται ότι έδωσε τη χαριστική βολή στον τραυματισμένο Παλαιστίνιο που βρισκόταν σωριασμένος στο έδαφος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φαίνονται να κινούνται τα πόδια του πριν τον πυροβολισμό, κάτι που σημαίνει ότι ήταν ακόμα ζωντανός πριν τον πυροβολήσει στο κεφάλι ο συγκεκριμένος στρατιώτης.

Ο συγκεκριμένος Παλαιστίνιος είχε πυροβοληθεί και τραυματιστεί λίγο πριν, όταν, σε συνεργασία με έναν ακόμα συμπατριώτη του, επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν ένα Ισραηλινό στρατιώτη.

Οι ισραηλινές αρχές, μετά την αποκάλυψη του γεγονότος και την καταγραφή του στις κάμερες δήλωσαν ότι ο στρατιώτης κρατείται πριν καν γίνει γνωστό το περιστατικό, καθώς είχε παραβλέψει εντολές του ανωτέρου του.

Πηγή: koolnews.gr