Σύσκεψη του Δημάρχου Πάτρας με τους αθλητικούς φορείς για την πορεία στην Αθήνα

Gazzetta team
Σύσκεψη του Δημάρχου Πάτρας με τους αθλητικούς φορείς για την πορεία στην Αθήνα
Πορεία κατά της ανεργίας από την Πάτρα ως την Αθήνα έχει εξαγγείλει για τις 3-10 Απρίλη ο Δήμαρχος της αχαϊκής πρωτεύουσας και για αυτό το λόγο καλεί σε σύσκεψη όλους τους αθλητικούς φορείς της πόλης!

Η ανακοίνωση του Δημάρχου:

Εν όψει της Μεγάλης Πορείας Αγώνα κατά της Ανεργίας Πάτρα-Αθήνα που έχουμε εξαγγείλει για τις 3-10 Απρίλη 2016, θα πραγματοποιήσουμε την Τρίτη 22 Μάρτη 2016 στις 6.30 μ.μ. , στο Press Room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ευρεία σύσκεψη όλων των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Αθλητικών Φορέων της πόλης, με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της τοπικής αθλητικής κοινότητας και την καλύτερη δυνατή οργάνωση της αγωνιστικής κινητοποίησης, στην οποία η πεζοπορία και η ποδηλατοδρομία προσδίδουν και έντονο αθλητικό χαρακτήρα.

Με την πεποίθηση ότι κανένας δεν μπορεί να παρακολουθεί αδιάφορα την εξαθλίωση ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων – συμπολιτών μας και πολύ περισσότερο των νέων και θεωρώντας καθοριστική για την επιτυχία του αγώνα κατά της ανεργίας τη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας από τους οργανωμένους αθλητικούς φορείς με την καθολική συμμετοχή της, σας καλώ στη σύσκεψη.

Το γεγονός ότι η ανεργία έχει αναδειχθεί πλέον σε μείζον κοινωνικό πρόβλημα που ζητάει επιτακτικά άμεση λύση καθιστά απαραίτητη την παρουσία σας στη σύσκεψη.

Η σύσκεψη είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.