Ο παππούς που συγκίνησε το twitter (pics)

Gazzetta team
Ο παππούς που συγκίνησε το twitter (pics)
Είχε φτιάξει 12 μπέργκερ για τα 6 του εγγόνια - Τελικά μόνο μία εμφανίστηκε.

Μια φωτογραφία που δείχνει έναν ηλικιωμένο άντρα να τρώει το μπέργκερ του μάλλον κατηφής έγινε viral τις τελευταίες ώρες στο Twitter.

Η ιστορία που αποκάλυψε η εγγονή του τουιτάροντας την φωτογραφία συγκίνησε το διαδίκτυο που ανταποκρίθηκε δηλώνοντας την συμπαράστασή του σε... χρόνο ρεκόρ.

Ο ηλικιωμένος άντρας από την Ουάσινγκτον της Οκλαχόμα ζει μόνος και είχε ετοιμάσει 12 μπέργκερ χθες το απόγευμα περιμένοντας τα έξι του εγγόνια να τον επισκεφθούν.

Τελικά εμφανίστηκε μόνο μία του εγγονή, η Κέλσι, που τουίταρε και την φωτογραφία γράφοντας: «Δείπνο με τον παππού απόψε... Έφτιαξε 12 μπέργκερς για τα 6 του εγγόνια και μόνο εγώ εμφανίστηκα... Τον αγαπώ».



Αμέσως η φωτογραφία και το tweet της Κέλσι κατέκλυσαν την διαδικτυακή σφαίρα. Πολλοί δήλωσαν την συμπάθειά τους στον παππού, πολλοί έγραψαν πόσο στεναχωρήθηκαν με την είδηση, πολλοί ζήτησαν να «υιοθετήσουν» τον παππού, πολλοί έβρισαν τα «άκαρδα» εγγόνια που δεν εμφανίστηκαν, όλοι όμως βρήκαν μια πολύ καλή κουβέντα για τον ηλικιωμένο.

Το πρωί της Παρασκευής η Κέλσι επανήλθε ενημερώνοντας πως ο παππούς της είναι καλά κι ευτυχισμένος και πως γέλασε πολύ με τα χιουμοριστικά tweets που είδε. Το πιο σημαντικό, όπως έγραψε, είναι πως πολλοί που είδαν την φωτογραφία της επισκέφθηκαν αμέσως τους δικούς τους παππούδες...







Πηγή: protothema.gr