Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Μουζάλα

Gazzetta team
Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Μουζάλα
Την στήριξη τους στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, μέσω ανακοίνωσης της Πολιτικής Γραμματείας εξέφρασαν για ακόμη μία φορά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση της, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος εκφράζει την στήριξη και την εμπιστοσύνη των στελεχών προς τον κ. Μουζάλα που διαχειρίζεται «το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, και μάλιστα μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες» αποδεικνύοντας πως «ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις, υπάρχουν περιθώρια άσκησης πολιτικής με γνώμονα τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη του στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα. Με το έργο του στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, και μάλιστα μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω της κατακόρυφης αύξησης της ροής προσφύγων και μεταναστών, αλλά και της απαράδεκτης στάσης των χωρών του Βίζεγκραντ που επέλεξαν την πολιτική των κλειστών συνόρων, ο Γ. Μουζάλας αποδεικνύει πως ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις, υπάρχουν περιθώρια άσκησης πολιτικής με γνώμονα τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης».

Πηγή: koolnews.gr