Mega ώρα μηδέν: Επιστολή τραπεζών στους μετόχους

Gazzetta team
Mega ώρα μηδέν: Επιστολή τραπεζών στους μετόχους
Κορυφώνεται το θρίλερ για την τύχη του Μεγάλου Καναλιού μετά την επιστολή που έστειλαν οι τράπεζες στους μετόχους ενόψει της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα οι τράπεζες με την επιστολή τους ζητούν άμεσα απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν. Θέλουν να μάθουν τι θα πράξουν οι μέτοχοι με τη διοίκηση της «Τηλέτυπος», αφού το κανάλι είναι ακέφαλο μετά την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Νίκου Πεφάνη, τι πρόκειται να κάνουν με την αύξηση κεφαλαίου της εταιρίας και ποιοι μέτοχοι θα συμμετάσχουν σ’ αυτή.

Οι τράπεζες καθιστούν σαφές στους μετόχους του Μεγάλου Καναλιού ότι αν δεν δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα τους, τότε θα προχωρήσουν στην καταγγελία των δανειακών συμβάσεων της «Τηλέτυπος».

Τα βλέμματα έχουν στραφεί πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα συγκληθεί την επόμενη εβδομάδα, για να εκλέξει νέο διευθύνοντα σύμβουλο, με την ελπίδα ότι οι διεργασίες μεταξύ των τριών βασικών μετόχων θα αποδώσουν και δεν θα υπάρξει νέο αδιέξοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δημοσιογραφικά γραφεία του Mega επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τα πράγματα δεν θα φτάσουν στα άκρα και στο τέλος θα βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Πηγή: koolnews.gr