Εφτιαξαν σελίδα στήριξης του Γιάννη Μουζάλα στο facebook

Gazzetta team
Εφτιαξαν σελίδα στήριξης του Γιάννη Μουζάλα στο facebook
Μέσα σε λίγη ώρα, περισσότερα από 1.220 άτομα έκαναν «like» στη συγκεκριμένη σελίδα, με τους διαχειριστές της να εξηγούν σε ανάρτηση που έκαναν τους λόγους για τους οποίους τάσσονται υπέρ του.

Μπορεί το λάθος του Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία», να έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, διχάζοντας ακόμη και την ίδια την κυβέρνηση, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί πολίτες οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και βρήκαν τον τρόπο να εκφράσουν τα αισθήματά τους αυτά μέσω Διαδικτύου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης δημιουργήθηκε στο facebook μια σελίδα υποστήριξης του υπουργού, που ονομάζεται «Στηρίζουμε Γιάννη Μουζάλα».

Η σελίδα για τον κ. Μουζάλα στο facebook


Μέσα σε λίγη ώρα, περισσότερα από 1.220 άτομα έκαναν «like» στη συγκεκριμένη σελίδα, με τους διαχειριστές της να εξηγούν σε ανάρτηση που έκαναν τους λόγους για τους οποίους τάσσονται υπέρ του Γιάννη Μουζάλα.

«Δηλώνουμε την στήριξή μας στον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα που θέλουν να τον παραιτήσουν επειδή υπέπεσε σε ένα λεκτικό ατόπημα! Ο Γιάννης Μουζάλας είναι ιατρός και ένα από τα ιδρυτικά μέλη των γιατρών του κόσμου με πάνω από 25 αποστολές σε Ασία και Αφρική στο ενεργητικό του. Πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους για να διαχειριστούν την ανθρωπιστική κρίση που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα λόγω της εμπειρίας και του ήθους του. Σίγουρα με την παραίτηση Μουζάλα δεν θα λυθεί ούτε το προσφυγικό αλλά ούτε και το σκοπιανό», αναφέρουν στο facebook.

Μια από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην σχετική σελίδα



Το μήνυμα των διαχειριστών για τον υπουργό

Πηγή: protothema.gr