Γεροβασίλη: Ο κ. Μουζάλας απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μας

Gazzetta team
Γεροβασίλη: Ο κ. Μουζάλας απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μας
«Δεν τίθεται θέμα στη σχέση των δύο κυβερνώντων εταίρων» - «Σε μια συγκβέρνηση ορισμένες φορές οι συγκυβερνώντες διαφωνούν» είπε για το θέμα που ενέσκυψε με τον Πάνο Καμμένο

«Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί θα λυθεί χωρίς κυβερνητική κρίση. Δεν υπάρχει λόγος να το μεγαλώσουμε περισσότερο» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών για την υπόθεση Μουζάλα και το αίτημα Καμμένου να αποπεμφθεί ο υπουργός Μετανάστευσης που είπε τα Σκόπια «Μακεδονία».

Αναφερόμενη στις δηλώσεις Καμμένου ότι «δηλώθηκε σαφώς από την πλευρά του Πάνου Καμμένου ότι δεν τίθεται θέμα στη σχέση των δύο κυβερνώντων εταίρων. Επέμεινε στη μη στήριξη των ΑΝΕΛ στον κ. Μουζάλα χωρίς αυτό να απειλεί να διαρρήξει τη συνοχή της κυβέρνησης».

Συμπλήρωσε για τον κ. Μουζάλα ότι έχει «την πλήρη εμπιστοσύνη μας. Σε μια συγκβέρνηση ορισμένες φορές οι συγκυβερνώντες εκφράζουν τις διαφωνίες τους».

Μιλώντας για το θέμα με τις δηλώσεις του κ. Μουζάλα η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι ο πρωθυπουργός «κατανοεί και συμμερίζεται την ευαισθησία των ΑΝΕΛ και του ελληνικού λαού για το ονοματολογικό ζήτημα με την ΠΓΔΜ».

Σύμφωνα με την κυρία Γεροβασίλη «η κυβέρνηση παραμένει σταθερή σε σχέση με την ονομασία της γείτονος. Αυτό που αποτελεί προτεραιότητα είναι η επιτυχής έκβαση της αυριανής συνόδου κορυφής».

Όσον αφορά για το θέμα των μεταναστών και προσφύγων που πέρασαν από την Ειδομένη στα Σκόπια επέμεινε ότι υπάρχει ένας αριθμός που δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα και ούτε έχει γίνει αίτημα επανεισδοχής στην Ελλάδα.

Ρένα Δούρου: Το αίτημα για παραίτηση Μουζάλα υπονομεύει τη χώρα

Για υπονόμευση της χώρας ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής κάνει λόγο η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με αφορμή το αίτημα από τον Πάνο Καμμένο για παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα.

«Το αίτημα για παραίτηση παρά τη "συγγνώμη" προκρίνει το κομματικό ακροατήριο υπονομεύοντας τη χώρα ολόκληρη ενόψει της κρίσιμης Συνόδου», 'έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. το Twitter.


Πηγή protothema.gr