Χαμός στην συνέντευξη για το ελληνικό τραγούδι της Eurovision (vid)

Gazzetta team
Χαμός στην συνέντευξη για το ελληνικό τραγούδι της Eurovision (vid)
Οι ιθύνοντες της ΕΡΤ και οι συνεχείς παρεμβάσεις τους...

Παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, το τραγούδι «Utopian Land» που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Τα μέλη του συγκροτήματος «ΑRGO» παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Μετά το τέλος αυτής, οι δημοσιογράφοι απηύθυναν, νέες ερωτήσεις στα μέλη του συγκροτήματος, αλλά οι συνεχείς υποδείξεις των υπευθύνων της ΕΡΤ, προκάλεσαν τον εκνευρισμό τους.

Στo video που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρω1νό», οι δημοσιογράφοι ακούγονται να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της δημόσιας τηλεόρασης τους διέκοπταν συνεχώς.

Στη συνέντευξη Τύπου, απαγορεύτηκε η είσοδος στις τηλεοπτικές κάμερες. Το γεγονός κάλυψαν αποκλειστικά οι κάμερες της δημόσιας τηλεόρασης. Οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ, ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να μην κάνουν χρήση ούτε των κινητών τηλεφώνων τους.

Mετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία, πλησίασαν τα μέλη του «ARGO», για να εξασφαλίσουν νέες δηλώσεις. Οι συνεχείς παρεμβάσεις των υπευθύνων της ΕΡΤ, προκάλεσαν ένταση.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, όπως θα δείτε στο video, έγινε παρατήρηση σε δημοσιογράφο από τους υπευθύνους της ΕΡΤ, γιατί έθεσε μία ερώτηση που είχε ήδη απαντηθεί. «Παιδιά το ερώτημα αυτό, απαντήθηκε μέσα», ακούγεται να λέει η υπεύθυνη της ΕΡΤ. «Δεν υπήρχαν κάμερες μέσα, σας παρακαλώ αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας. Επεμβαίνετε συνέχεια όμως...Συνέχεια πετάγεστε!...Έχει διακοπεί η συνέντευξή Τύπου τέσσερις φορές!», απάντησε ο δημοσιογράφος.


Πηγή: protothema.gr