O «σέξι κατάδικος» αποφυλακίστηκε και θα γίνει μοντέλο (pics)

Gazzetta team
O «σέξι κατάδικος» αποφυλακίστηκε και θα γίνει μοντέλο (pics)
Είχε δημιουργησει σάλο στα social media και χαρακτηρίστηκε ως ο πιο σέξι κατάδικος της υφηλίου, με γυναίκες από όλο τον κόσμο να προσπαθούν να τον βρουν στη... φυλακή!

Το όνομά του είναι Jeremy Meeks και είναι ο κακοποιός με την εξωτική ομορφιά, που θα ζήλευε κάθε μοντέλο στην πασαρέλα του Calvin Klein ή της Benetton. Τώρα, όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, βγαίνει από τη φυλακή 2 χρόνια μετά τη σύλληψή του και ετοιμάζεται να ακολουθήσει καριέρα... μοντέλου.

Όταν η φωτογραφία της σύλληψής του «ανέβηκε» στο facebook, αμέσως έγιναν viral τα... καταγάλανα μάτια του. O Jeremy έμοιαξε με supermodel και όχι με κατάδικο - το μόνο που του έλειπε ήταν το κατάλληλο styling. Ακόμα και στις φωτογραφίες από το δικαστήριο ο νεαρός κακοποιός φαίνεται να... ποζάρει στους φωτογράφους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail έχει ήδη διαλέξει το τυχερό πρακτορείο που θα τον εκπροσωπήσει στο νέο του ξεκίνημα και ο ίδιος έγραψε στο Instagram: «Ποτέ δεν πίστευα ότι ο καθένας στον κόσμο θα με αναγνώριζε για την εμφάνισή μου, έτσι αισθάνομαι πολύ ευλογημένος»!

Πηγή ethnos.gr