O Venom επιστρέφει σε νέα ταινία

Gazzetta team
O Venom επιστρέφει σε νέα ταινία
Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, η Sony Pictures πρόκειται να επαναφέρει στο προσκήνιο το Spider-Man franchise, ωστόσο νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η εταιρεία σχεδιάζει επίσης και ένα spinoff με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή κακοποιό Venom.

Τουλάχιστον έτσι επισημαίνει ρεπορτάζ του Hollywood Reporter. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ταινία θα αποτελεί ξεχωριστή παραγωγή -από τη νέα ταινία Spider-Man με πρωταγωνιστή τον Tom Holland. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω Μέσο, το σενάριο του spinoff θα φέρει την υπογραφή του Dante Harper (Edge of Tomorrow), ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι βετεράνοι της σειράς Spider-Man Avi Arad και Matt Tolmach.

Ο Venom, τον οποίο υποδύθηκε ο Τopher Grace στο Spider-Man 3, είναι ένα εξωγήινο είδος που χρειάζεται έναν ανθρώπινο ξενιστή για να επιβιώσει, δίνοντας του σε αντάλλαγμα υπεράνθρωπες δυνάμεις. Το Hollywood Reporter σημειώνει επίσης ότι η ανάπτυξη της ταινίας βρίσκεται σε εξέλιξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους Gary Ross και Josh Trank να βρίσκονται μεταξύ των σκηνοθετών που ασχολήθηκαν με το project αλλά στη συνέχεια αποχώρησαν.

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το ποιος θα σκηνοθετήσει την ταινία, ποιος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ή πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα, ενώ, τέλος, το ρεπορτάζ σημειώνει ότι προφανώς έχουμε να κάνουμε με ένα νέο franchise.

Πηγή: enternity.gr