H γυναίκα που «ζει» στο 1950! (pics)

Gazzetta team
H γυναίκα που «ζει» στο 1950! (pics)
Μία γυναίκα μετέτρεψε το σπίτι σε ένα εκκεντρικό vintage παράδεισο!

Η 47χρονη Εμμα Εντουαρτς μετέτρεψε το σπίτι του συντρόφου της σε ένα vinage παράδεισο της δεκαετίας του '50 όπου τα έντονα χρώματα, οι ταπετσαρίες και πρωτότυπα διακοσμητικά δημιουργούν σκηνικό βγαλμένο από μια εποχή που έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

«Λατρεύω το στόμφο της εποχής, είναι τόσο λαμπερός, αλλά με κιτς και εκκεντρικές πινελιές» αναφέρει η ίδια μιλώντας στην βρετανική Mirror.

Έντυσε τους τοίχους με τυπωμένο υλικό bark cloth, τοποθέτησε πρωτότυπα διακοσμητικά και πολύχρωμα φωτιστικά ενώ στο μπάνιο έβαλε μια ροζ μπανιέρα.

«Ήταν μια απίστευτη μεταμόρφωση από ένα πλήρες ναυάγιο σε μια τροπική απόλαυση της δεκαετίας του '50. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα». Κατά τη διάρκεια των ετών αγόραζε αντικείμενα από την Αμερική και ξόδεψε 20.000 λίρες.

«Μετακόμισα αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα 100% ευχαριστημένη. Ο χώρος γύρω μου είναι πολύ σημαντικός για μένα. Είχα ένα κοκτέιλ μπαρ από μπαμπού στον έξω χώρο και ήθελα να το μετακινήσω στο σαλόνι. Ο Νίγκελ δεν έχει το ίδιο στυλ με μένα και δεν ήξερα πως θα εξελισσόταν όλο αυτό. Αποφάσισα να κάνω μια μικρή γωνιά με το κοκτέιλ μπαρ και του άρεσε πάρα πολύ. Μετά από αυτό ήταν ήταν σαν να είπε «ας το δοκιμάσουμε».

Πηγή: iefimerida.gr