Δύο στις δέκα Βρετανίδες αεροσυνοδοί κάνουν σεξ εν πτήσει με τους επιβάτες!

Gazzetta team
Δύο στις δέκα Βρετανίδες αεροσυνοδοί κάνουν σεξ εν πτήσει με τους επιβάτες!
Σεξ στον ουρανό με συναδέλφους και επιβάτες, ψέματα και άλλα πολλά, φέρνει στο προσκήνιο νέα έρευνα για το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών.

Αν ο κόσμος εδώ στην γη δεν είναι «αγγελικά πλασμένος» το ίδιο, δυστυχώς, ισχύει και στον ουρανό. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει μια νέα εκτενής έρευνα που διενεργήθηκε για το προσωπικό καμπίνας των αεροπορικών εταιρειών σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία.

Το 89% των ιπτάμενων συνοδών παραδέχθηκε, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, ότι έχει «σπάσει» τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών για τις οποίες εργάζεται. «Πρωταθλήτριες» στο σεξ στον αέρα οι Βρετανίδες αεροσυνοδοί, αποκάλυψαν ότι το 14% εξ αυτών, ηλικίας 18 ετών και άνω, που εργάζονται τα τελευταία πέντε χρόνια ως προσωπικό καμπίνας στα αεροσκάφη, κάνουν σεξ κατά την πτήση με επιβάτες.

Το 21% των αεροσυνοδών από την Βρετανία εξομολογήθηκε ότι συνηθίζει να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με συναδέλφους κατά την διάρκεια της πτήσης, ενώ το «κοινό έγκλημα» της πλειοψηφίας του ιπτάμενου προσωπικού όλων των εταιρειών είναι τα ψέμματα στους ανυποψίαστους επιβάτες, για τον κατάλογο διαθέσιμων προϊόντων του αεροσκάφους για αγορά. Οι αεροσυνοδοί παραδέχθηκαν ότι συχνά δεν γνωρίζουν ποια προϊόντα από τον κατάλογο είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμα και προτιμούν να πουν ψέμματα, παρά να ερευνήσουν το θέμα.



Το 54% των ερωτηθέντων στην έρευνα δήλωσε ότι κλέβει τους επιβάτες στα ρέστα, ειδικότερα όταν τους αλλάζουν χρήματα από ένα νόμισμα σε κάποιο άλλο και παραδέχθηκε ότι οι επιβάτες σχεδόν ποτέ δεν τσεκάρουν τα ρέστα τους.

Οι Γερμανοί ιπτάμενοι συνοδοί είναι οι «πρωταθλητές» στην κλοπή χρημάτων από τους επιβάτες με το να δίνουν λάθος ρέστα και, έχει υπολογιστεί ότι με αυτή την μέθοδο εξαπάτησης μαζεύουν 410 λίρες Αγγλίας κάθε χρόνο, δεύτεροι έρχονται οι Βρετανοί που συγκεντρώνουν 300 λίρες ετησίως από τα «λάθος ρέστα», στην τρίτη θέση κατατάσσεται το προσωπικό των αεροσκαφών από την Ισπανία, που κατορθώνει να βάλει στην άκρη 121 λίρες τον χρόνο και στην τέταρτη θέση για το «σπορ» είναι οι Ιταλοί, που βάζουν στην άκρη «κομπόδεμα» 75 λίρες ετησίως από τους «αθώους» επιβάτες, που δεν ελέγχουν τα ρέστα τους, όταν πετούν.

Το 7% του πληρώματος καμπίνας των αεροσκαφών «σπάει» τον κανόνα για δώρα και φιλοδωρήματα και τα δέχεται ευχαρίστως από τους επιβάτες. Η έρευνα διενεργήθηκε από την ιστοσελίδα jetcost.co.uk, που ειδικεύεται στην σύγκριση τιμών για τα αεροπορικά εισιτήρια. Ο Antoine Michelat, ιδρυτής της ιστοσελίδας, δήλωσε ότι είναι εντελώς απαράδεκτο για το πλήρωμα καμπίνας να κλέβει τα ρέστα των επιβατών και ανέφερε ότι 30 λίρες τον μήνα μπορεί να φαίνεται ένα μικρό ποσόν, αλλά αυτό σημαίνει ότι κλέβουν από τους επιβάτες περισσότερες από 300 λίρες ετησίως.

Πηγή: protothema.gr