Οι συγγενείς του Παντελίδη υποψιάζονται οτι δεν οδηγούσε αυτός

Gazzetta team
Οι συγγενείς του Παντελίδη υποψιάζονται οτι δεν οδηγούσε αυτός
Με τον πόνο τους να είναι ακόμη ανείπωτος και το κενό που άφησε πίσω ο ξαφνικός χαμός του γιου τους τεράστιο, η οικογένεια Παντελίδη εξετάζει κάθε πιθανό σενάριο για τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου.

Τα τελευταία 24ωρα, σκέψεις, ακόμη και απίθανα σενάρια ζώνουν τη χαροκαμένη οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, τα μέλη της οποίας αναζητούν αγωνιωδώς τις απαντήσεις για τα πραγματικά αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού τους στο τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Ενα από αυτά τα σενάρια, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Espresso, είναι και η πιθανότητα να μην οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το μαύρο τζιπ. Μάλιστα τη συγκεκριμένη σκέψη τη μοιράζονται με δικούς τους ανθρώπους. «Δεν μπορεί το παιδί να έφταιγε. Κάτι άλλο έχει συμβεί», επαναλαμβάνει συνεχώς ο πατέρας του άτυχου τραγουδιστή.

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Παντελίδη αποκαλύπτει την πληροφορία που έφθασε σε εκείνους πριν από δύο ημέρες. «Δεν αποκαλύπτουν ποιος τους το είπε, αλλά περιμένουν με αγωνία να συνέλθει η Μίνα για να ρίξει φως στην υπόθεση. Λέγεται πως υπάρχει μάρτυρας που έσπευσε από τους πρώτους στο σημείο του δυστυχήματος και είδε τον γιο τους να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού, με το ένα του πόδι στην άλλη μεριά, κοντά στο πεντάλ, και πίσω του ακριβώς η Μίνα», αναφέρει η πηγή.

«Ο Παντελής ζύγιζε 105 κιλά και υποτίθεται πως όταν τούμπαρε το τζιπ μετακινήθηκε από τη θέση του οδηγού και έπεσε πάνω στη συνοδηγό του Φρόσω Κυριάκου. Εκείνη πώς κατάφερε να σηκώσει από πάνω της το άψυχο και τόσο βαρύ σώμα του τραγουδιστή για να βγει έξω; Μάλιστα, κάποιοι την ήθελαν να βγαίνει από το παράθυρο του οδηγού. Μήπως οδηγούσε εκείνη;», αναρωτιούνται τώρα.

Πηγή: iefimerida.gr