Ειρήνη Μερκούρη και Ορθοδοξία... über alles (vid)

Gazzetta team
Ειρήνη Μερκούρη και Ορθοδοξία... über alles (vid)
Σχεδόν ένα χρόνο μετά το πρώτο λανσάρισμα της διαδόχου της Ελένης Λουκά στην ελληνική τηλεόραση, η Ειρήνη Μερκούρη ξαναχτυπά τους άπιστους, τους αλλόθρησκους, τους Αντίχριστους, τους αιρετικούς και όλους όσοι δεν κοινωνάνε και δεν εξομολογιόνται.

Η πρωθιέρεια της ελληνορθόδοξης σταυροφορίας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της κοπέλας του Κοντομηνά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όπου όλα έβαιναν κανονικώς στην συνέντευξη μέχρι που ρώτησαν την Ειρήνη τι ζώδιο είναι.

Αυτό ήταν η αφορμή για να αρχίσει η γνωστή τραγουδίστρια να μιλάει ασταμάτητα σε κάτι που έμοιαζε με live εξορκισμό τηλεοπτικού στούντιο.

Αφού η Ειρήνη Μερκούρη είπε ότι τα ζώδια είναι αντιεπιστημονικές φαντασιακές παπάτζεςαντιχριστιανικά, συνέχισε λέγοντας ότι το να πάει Χριστιανός που πάνε με Μουσουλμάνο είναι ξεπούλημα ψυχής.

Επίσης η γνωστή λαϊκή σταυροφόρος απορεί γιατί τρέχουν οι άνθρωποι σε ψυχιάτρους και δεν ξομολογιούνται για να γιάνουν. Διαβεβαιώνει ότι ποτέ δεν έχει διαβάσει κείμενα άλλης θρησκείας, βλέπει τα χοντρά αγαλματα των βουδιστών και σταυροκοπιέται και είναι σίγουρη ότι αν γεννιόταν σε οικογένεια μουσουλμάνων, πάλι Ορθόδοξη Χριστιανή θα γινόταν. Κάπου προς το τέλος τονίζει ότι ο Καθολικισμός είναι αίρεση, μιας και κοινωνάνε με πατατάκι.

“Παιδιά, είναι υπέροχο το να εξομολογείσαι και να κοινωνάς. Δεν υπάρχει τώρα, μη λέμε… όλοι τρέχουν στους ψυχολόγους και στους ψυχιάτρους. Γιατί;”

05bba11297e98c69105c564751bd30e5