Συγκρούση ΔΟΛ-Μαξίμου μέρος τρίτον

Gazzetta team
Συγκρούση ΔΟΛ-Μαξίμου μέρος τρίτον
«Άλαλα τα χείλη των εκβιαστών» γράφουν τα ΝΕΑ στο πρωτοσέλιδό τους - «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» απαντά η κυβέρνηση.

Με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» και απάντηση της κυβέρνησης γι' αυτό γράφτηκε σήμερα το «τρίτο μέρος» της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο πρωτοσέλιδό τους της Δευτέρας «Τα ΝΕΑ» επέλεξαν ως τίτλο τη φράση «Άλαλα τα χείλη των εκβιαστών» και έγραψαν στη λεζάντα: «Σιωπή, αμηχανία, και εμφανής απουσία εξηγήσεων για όσα συμβαίνουν σε ΜΜΕ και Δικαιοσύνη. Πολύ σοβαρές αναταράξεις στη Δικαιοσύνη προκαλεί η αναφορά της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη για τις πιέσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση Βγενόπουλου. Το περιστατικό σύμφωνα με δικαστικές πηγές, δεν έχει προηγούμενο. Με ασαφή τρόπο τοποθετήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη στις συγκεκριμένες καταγγελίες του Σταύρου Ψυχάρη στο "Βήμα της Κυριακής". Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας κατέφυγε πάλι σε γενικόλογες επιθέσεις κατά των ΜΜΕ».

Στον τίτλο και τη λεζάντα της εφημερίδας «απάντησαν» λίγη ώρα αργότερα κυβερνητικές πηγές με ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» αλλά κανείς πια δεν του δίνει σημασία.


Πηγή: protothema.gr