Κορινθία: Άλλα δυόμισι κιλά χασίς βρέθηκαν στα σπίτια σπείρας

Gazzetta team
Κορινθία: Άλλα δυόμισι κιλά χασίς βρέθηκαν στα σπίτια σπείρας
Σε ευρύ κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών οδήγησαν οι τρεις συλλήψεις στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας για μεταφορά δυο κιλών χασίς.

Άλλα δυόμισι κιλά βρέθηκαν στα σπίτια των μελών της σπείρας, για συμμετοχή στην οποία κατηγορούνται άλλες δυο αλλοδαπές γυναίκες.

Το «ξεδόντιασμα» της σπείρας είχε ξεκινήσει με το μπλόκο που έστησαν οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου, οι οποίοι εγκλώβισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 26χρονος Αλβανός και ένας 48χρονος Έλληνας, το ερεύνησαν και βρήκαν μέσα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 89 γραμμαρίων. Οι δυο επιβάτες συνελήφθησαν, όπως και μια 37χρονη Βουλγάρα, η οποία είχε ρόλο προπομπού στην μεταφορά των ναρκωτικών.

Κατά τις έρευνες που έγιναν αμέσως μετά στο σπίτι όπου διέμεναν ο 48χρονος και η 37χρονη, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα δυο κιλά και 325,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με δύο ζυγαριές ακριβείας και 700 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι στο κύκλωμα συμμετείχαν άλλες δυο Βουλγάρες ηλικίας 27 και 58 χρόνων, για τις οποίες σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Πηγή: protothema.gr