Rihanna: Ποζάρει τόπλες στη Vogue με τις... «επικίνδυνες» μπότες της (pics)

Gazzetta team
Rihanna: Ποζάρει τόπλες στη Vogue με τις... «επικίνδυνες» μπότες της (pics)
Πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ η Rihanna πόζαρε τόπλες για το νέο τεύχος της Vogue και μίλησε στο γνωστό περιοδικό μόδας για το στυλ της και την πηγή έμπνευσής της.


Φορώντας ένα ζευγάρι ψηλές μπότες η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το τεύχος Απριλίου της βρετανικής Vogue, ενόψει της συνεργασίας της με τον γνωστό σχεδιαστή παπουτσιών Manolo Blahnik.

Η 28χρονη παραδέχθηκε στο περιοδικό ότι τα συνολικά 45 ζευγάρια παπουτσιών που δημιούργησε με τον Manolo Blahnik «δεν είναι για όλους» και μάλιστα, είπε πως δεν θα πρότεινε σε κάποια γυναίκα να τα επιλέξει σε ένα ραντεβού γιατί είναι... «επικίνδυνα»!

«Αν θες να γυρίσεις με ασφάλεια στο σπίτι σου, μην φορέσεις αυτές τις μπότες. Μπορεί να σε απαγάγουν. Αυτές οι μπότες είναι μπελάς», είπε, υπονοώντας ότι οι δημιουργίες της είναι κάτι παραπάνω από σέξι.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας για την επιλογή της να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας, η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέϊντος αποκάλυψε ότι πηγή έμπνευσης για εκείνη αποτελεί η μητέρα της και το μοναδικό της στυλ.

«Είχα εμμονή με ό,τι έκανε, ό,τι φορούσε, με το άρωμά της, τα παπούτσια, τα μαντήλια της. Αυτό το γκλάμουρ ήθελα και εγώ», εξήγησε η Rihanna.




Πηγή: protothema.gr