Ανθεί ο τουρισμός της τρίτης ηλικίας

Gazzetta team
Ανθεί ο τουρισμός της τρίτης ηλικίας
Xίλια μέλη μετρά σήμερα ο Κύκλος Buyers της ΙΤΒ (ITB Buyers’ Circle), που αποτελεί τον χώρο συνάντησης στην ΙΤΒ των buyers και ειδικών του τουρισμού τρίτης ηλικίας

Xίλια μέλη μετρά σήμερα ο Κύκλος Buyers της ΙΤΒ (ITB Buyers’ Circle), που αποτελεί τον χώρο συνάντησης στην ΙΤΒ των buyers και ειδικών του τουρισμού τρίτης ηλικίας, μπαίνοντας στον πέμπτο χρόνο της επιτυχούς λειτουργίας του.

Τα μέλη του αποτελούνται από αντιπροσώπους από την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αυστραλία.Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 79% αυτών προέρχεται από τις χώρες της ΕΕ, το δεύτερο μεγαλύτερο κομμάτι από την Ασία και την Αμερική και το 50% των buyers επισκέπτεται την έκθεση ITB τακτικά για πολλά χρόνια.

Σε ποσοστό 85% περίπου πρόκειται για ειδικούς λήψης αποφάσεων που αντιπροσωπεύουν τα επαγγελματικά ταξίδια, το συνεδριακό τουρισμό και τα ταξίδια αναψυχής, με εμπορική δύναμη που κυμαίνεται από 100.000 έως περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 40% των buyers κάνουν επιχειρήσεις της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.Οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κύκλος, εξοικονομούν χρόνο και βελτιώνουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα. Το νέο Hospitality Lounge προσφέρει ελκυστικές υπηρεσίες στους buyers που εστιάζουν στα ξενοδοχεία. Τα μέλη έχουν την επιλογή να κάνουν δωρεάν κράτηση για 25 λεπτά την ημέρα.

Ανάμεσα στα οφέλη που έχουν τα μέλη είναι ένα δωρεάν εισιτήριο για τη διοργάνωση και γρήγορη είσοδος.Το ITB Buyers Circle Lounge επιτρέπει ακόμα στα μέλη του ώρες ξεκούρασης στο Marshall Haus, όπου υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν wi-fi και ξεχωριστά δωμάτια συναντήσεων καθώς ενώ προσφέρεται και δυνατότητα δικτύωσης σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Πηγή protothema.gr