Η αντίδραση του Μαξίμου στα περί αποκλεισμού της Ελλάδα από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση

Gazzetta team
Η αντίδραση του Μαξίμου στα περί αποκλεισμού της Ελλάδα από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
Όσοι «παραποιούν και αποκρύπτουν το περιεχόμενο επίσημων εγγράφων της Κομισιόν (...) θα διαψευστούν για άλλη μία φορά» λέει η κυβέρνηση.

Επίθεση εξαπολύουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου εναντίον των μέσων ενημέρωσης, που αναφέρθηκαν σήμερα στην έκτακτη ενίσχυση της Κομισιόν, ύψους 700 εκατ. ευρώ, για το προσφυγικό, κάνοντας λόγο για αποκλεισμό των ελληνικών αρχών από την εν λόγω χρηματοδότηση.

Λένε χαρακτηριστικά οι κύκλοι της κυβέρνησης:

Η αφρόκρεμα της ελληνικής «ενημέρωσης», αυτοί που προσπάθησαν να δημιουργήσουν εκ του μη όντος ζήτημα εξόδου της χώρας από την Ζώνη Σένγκεν, αυτοί που κινδύνευσαν με αποκλεισμό από τις ενημερώσεις του ΔΝΤ για παραποίηση δηλώσεων της διευθύντριάς του, αυτοί, σήμερα, παραποιούν και αποκρύπτουν το περιεχόμενο επίσημων εγγράφων της Κομισιόν, μιλώντας για δήθεν παράκαμψη (μόνο!) των ελληνικών αρχών στην παροχή έκτακτης χρηματοδότησης, και αμαυρώνουν συνειδητά την εικόνα της χώρας μας προκειμένου να ικανοποιήσουν το πολιτικό τους μένος κατά της κυβέρνησης.

Ευτυχώς για τη χώρα, θα διαψευστούν άλλη μια φορά. Για το αν θα μάθουν, όμως, ποτέ, διατηρούμε τις αμφιβολίες μας…Και επειδή από δημοσιογραφική δεοντολογία μπορεί να μη γνωρίζουν αλλά αγγλικά σίγουρα θα γνωρίζουν:

Πηγή: protothema.gr