Κατέρρευσε η βουλευτής της Έν.Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Gazzetta team
Κατέρρευσε η βουλευτής της Έν.Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
Λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο - Κατά πληροφορίες η βουλευτής Β' Πειραιώς έπαθε επιληπτική κρίση ενώ νωρίτερα -κατά πληροφορίες- είχε έναν έντονο διάλογο.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στη Βουλή. Κατά τη μεταφορά της η βουλευτής φαίνεται να είχε τις αισθήσεις της ενώ ο συνάδελφός της Μάριος Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η μεταφορά γίνεται για προληπτικούς λόγους.

Το επεισόδιο έγινε κατά τη μία και μισή το μεσημέρι όταν η κυρία Μεγαλοοικονόμου βγήκε από το γραφείο της Ένωσης Κεντρώων στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής συνοδευόμενη από τον Μάριο Γεωργιάδη.

Ο ίδιος αργότερα είπε ότι την συνόδευε στο ιατρείο της Βουλής καθώς δεν αισθανόταν καλά. Ακριβώς έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών η βουλευτής κατέρρευσε ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε συγχυτικό επεισόδιο.

Αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Βουλής ενώ άμεσα κατέφθασε και ασθενοφόρο. Επίσης, στο ιατρείο έσπευσε και ο βουλευτής της ΝΔ και ιατρός Βασίλης Κικίλιας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βουλευτής είχε επιληπτική κρίση καθώς νωρίτερα είχε έντονο επαγγελματικό διάλογο.

Πηγή: protothema.gr