Λαφαζάνης: Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και, ΠΟΤΑΜΙ, οσμίστηκαν το πολιτικό «πτώμα» ΣΥΡΙΖΑ

Gazzetta team
Λαφαζάνης: Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και, ΠΟΤΑΜΙ, οσμίστηκαν το πολιτικό «πτώμα» ΣΥΡΙΖΑ
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση της στο προσφυγικό αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης για την πρωτοβουλία σύγκλισης του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σε συνέντευξή του από την Κέρκυρα, τόνισε ότι όλα τα κεντροφιλελεύθερα κόμματα, Ένωση Κεντρώων, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Ποτάμι, αξιοποιώντας την κυβερνητική αποτυχία και κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο λαό αλλά και το προσφυγικό πρόβλημα, έχουν ''λυσσάξει'' να προτείνουν και να διεκδικούν εδώ και τώρα τη σύγκλιση Συμβουλίου Αρχηγών για την προσφυγική κρίση.

Σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «η μνημονιακή αντιπολίτευση οσμίστηκε το πολιτικό πτώμα που αντιπροσωπεύει ο νεομνημονιακός μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ και βάλθηκε να περάσει στην ''οικουμενική'' αντεπίθεση για να εφαρμοσθεί, όπως αυταπατάται, το τρίτο μνημόνιο, να παγώσει τις ανατρεπτικές διεργασίες και να αποτρέψει πάση θυσία τις εκλογές, τις οποίες τρέμει και να πάρει τη ρεβάνς και το πάνω χέρι, ξεφτιλίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ως απολύτως ανίκανο και άχρηστο ακόμη και να διαχειριστεί, έστω, οτιδήποτε».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κυβέρνηση δεν λαμβάνει αυτήν την ώρα καμιά πρωτοβουλία διαμαρτυρίας και πίεσης ούτε προς τη FYROM και τις άλλες γειτονικές χώρες, ούτε κυρίως προς τη Γερμανία και την Τουρκία. Η κυβέρνηση, επίσης, δεν διεθνοποιεί το προσφυγικό πρόβλημα, το οποίο δεν είναι μόνο ελληνικό, ούτε ακόμα μόνο ευρωπαϊκό αλλά παγκόσμιο. Ούτε λαμβάνει δράση για να υπάρξουν πρωτοβουλίες καταδίκης από τον Ο.Η.Ε. των χωρών που κλείνουν τα σύνορα.

Η κυβέρνηση, επίσης, δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ποινικών διώξεων σε βάρος κυβερνήσεων που κλείνουν τα σύνορα και οργάνων της ΕΕ που το ανέχονται, ενώ αυτές οι κυβερνήσεις πραγματοποιούν εγκλήματα απάνθρωπης συμπεριφοράς που συχνά ισοδυναμούν με μαζικές δολοφονίες κατά προσφύγων, εγκλήματα που μπορεί να χαρακτηριστούν ότι στρέφονται κατά της ανθρωπότητας.

Πηγή: koolnews.gr