Όσκαρ 2016: Η Better Midler κατηγορεί τη διοργάνωση για ρατσισμό

Gazzetta team
Όσκαρ 2016: Η Better Midler κατηγορεί τη διοργάνωση για ρατσισμό
Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έχουν κατακρίνει φέτος ανοιχτά τον θεσμό για διακρίσεις.

H Bette Milder δεν είναι διατεθειμένη να «την χαρίσει» στο Χόλιγουντ μόνο και μόνο επειδή απόψε είναι η σημαντικότερη βραδιά της βιομηχανίας του Θεάματος, η απονομή των Όσκαρ.

Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έχουν κατακρίνει φέτος ανοιχτά τον θεσμό για διακρίσεις εις βάρος μαύρων ηθοποιών, ποστάροντας ένα αιχμηρό tweet για τη σημερινή λαμπερή βραδιά.

«Σήμερα είναι τα Όσκαρ! Ξέρετε, η διοργάνωση όπου ο Leonardo Di Caprio έπρεπε να έχει βραβευτεί "εδώ και πολύ καιρό" αλλά οι μαύροι ηθοποιοί μπορούν να "περιμένουν μέχρι του χρόνου"», έγραψε η 70χρονη σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Midler, η οποία έχει προταθεί δύο φορές για Όσκαρ, χωρίς όμως να εξασφαλίσει το πολυπόθητο αγαλματάκι, είναι η τελευταία από μια σειρά ηθοποιών που έχουν κατακρίνει την Ακαδημία για ρατσισμό και διακρίσεις, δεδομένου ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος στην λίστες των υποψηφίων δεν περιλαμβάνεται ούτε ένας μαύρος ηθοποιός.



Πηγή: protothema.gr