Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό αστυνομικός της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Gazzetta team
Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό αστυνομικός της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401 μεταφέρθηκε αστυνομικός που έχει επωμιστεί τη φύλαξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετά την προσπάθεια του να εμποδίσει την παράδοση του γραφείου της.

Όπως μετέδωσε ο «Σκάι», το νέο επεισόδιο σημειώθηκε χθες επί της οδού Μητροπόλεως, όπου διαθέτει γραφεία η κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία αρνήθηκε για άλλη μία φορά να συνεργαστεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου μετέβησαν στην οδό Μητροπόλεως με την εντολή να αδειάσουν ένα από τα γραφεία της πρώην προέδρου της Βουλής, προκειμένου αυτό να παραχωρηθεί βάσει του κανονισμού και των γενικών ανακατατάξεων στον Γιάννη Πλακιωτάκη της ΝΔ.

Οι υπάλληλοι έμειναν έκπληκτοι όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν συνεργάτη της πρώην προέδρου της Βουλής, οποίος είχε κάνει κατάληψη του επίμαχου γραφείου και έναν εκ των αστυνομικών από τη φύλαξή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κατάσταση «πολιορκίας» του γραφείου διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, οπότε και ο συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου υποχρεώθηκε να τερματίσει την κατάληψη υπό την απειλή της μήνυσης, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο φρουρός της πρώην πρόεδρου της Βουλής, υπέστη νευρικό κλονισμό από την πίεση των αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων της και την ένταση των στιγμών, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο 401.

Πηγή: koolnews.gr