«Ο Άλεξ ζει σε ευρωπαϊκή χώρα»: Τι υποστηρίζει η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας (vid)

Gazzetta team
«Ο Άλεξ ζει σε ευρωπαϊκή χώρα»: Τι υποστηρίζει η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας (vid)
Η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας του Άλεξ υποστηρίζει πως το παιδί είναι ζωντανό και βρίσκεται σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα!

«Πιστεύεις ότι μπορεί να είναι ζωντανός ο Άλεξ;», ρώτησε ο Πάνος Σόμπολος την σύμβουλο στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα. «Είμαι 100% βέβαιη πως το παιδί είναι ζωντανό, ο φάκελος της υπόθεσης θα ξανανοίξει», απάντησε η σύμβουλος και συμπλήρωσε: «πρόσφατα ένα από τα πέντε παιδιά με επισκέφτηκε και έχουμε νέα στοιχεία».

«Είναι ζωντανό το παιδί; Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που λες είναι συγκλονιστικό; Μακάρι να ζει, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Που το στηρίζεις εσύ όταν λες ότι το παιδί ζει; Όλος ο κόσμος εύχεται να ζει το παιδί, αλλά πώς είναι δυνατόν τώρα αυτό;», είπε ο Πάνος Σόμπολος στην Χριστίνα Αντωνοπούλου.

Όσον αφορά για το που βρίσκεται ο Άλεξ σε περίπτωση που ζει, η γυναίκα απάντησε «δεν ξέρω. Το είπα από την πρώτη στιγμή (πως είναι ζωντανός ο Άλεξ). Όταν ο εισαγγελέας μου ανέθεσε να πάρω βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις από τα πέντε παιδιά, εκεί αναδεικνύεται η αλήθεια. Ο Άλεξ μάλλον είναι σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα».

Πηγή: koolnews.gr