Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Ερευνάται ο θάνατος του πατέρα του

Gazzetta team
Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Ερευνάται ο θάνατος του πατέρα του
Η οικογένεια ζητά εκ νέου διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ο βιολογικός πατέρας του Κωστή Πολύζου χάθηκε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο πριν 19 χρόνια - Το νιόπαντρο τότε ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στη σχέση του.

Ευθύνες στην μητέρα του Κωστή Πολύζου ακόμη και για το θάνατο του συζύγου της καταλογίζουν μάρτυρες και συγγενείς από το χωριό της Κοζάνης.


«Δεν την ήθελε από την αρχή το περιβάλλον του συζύγου, θεωρούσαν ότι δεν του ταίριαζε»
, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Τελλιος και προαναγγείλει νέες μηνύσεις την επόμενη εβδομάδα για τις μυστηριώδεις συνθήκες του θανάτου του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου.

Με αφορμή όλων αυτών, ανοίγει νέος φάκελος στην υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, αφού τώρα η οικογένεια ζητά εκ νέου διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ο βιολογικός πατέρας του Κωστή Πολύζου χάθηκε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο πριν 19 χρόνια.

Και μπορεί ο δικηγόρος κ. Τελλιος να μη δείχνει τον ύποπτο για το μυστηριώδη χαμό του πατέρα του Κώστα, όμως, σύμφωνα με όσα στοιχεία έχει ήδη συγκεντρώσει, φαίνεται να υπάρχουν μαρτυρίες που «καίνε» την μητέρα του Κωστή Πολύζου. Ο κ. Θανάσης Τελλιος ο δικηγόρος της οικογένειας αρκείται να πει λακωνικά πως υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες το νιόπαντρο τότε ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στη σχέση του και πως οι συγγενείς του νεκρού άντρα τον ωθούσαν στο να πάρει διαζύγιο. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις και για την πτυχή αυτής της υπόθεσης.

Το χρονικό της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2011 όταν ο 23χρονος φοιτητής Κωστής Πολύζος εξαφανίζεται. Τα ερωτήματα για το τι του έχει συμβεί μένουν αναπάντητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γύρω στις 11:30 βγήκε από το σπίτι του παιδικού του φίλου Σπύρου, που βρίσκεται απέναντι από το δικό του. Ήταν εκεί περίπου για 3,5 ώρες. Μια γειτόνισσα τον είδε να μπαίνει στο δικό του σπίτι. Στο πατρικό του βρισκόταν μόνο η μητέρα του και ο 12χρονος τότε ετεροθαλής αδελφός του. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η μητέρα του, όταν γύρισε ήταν ευδιάθετος και έπαιξε για λίγο με τον αδελφό του στο κομπιούτερ.Στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 σε αγροτική έκταση που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του, εντοπίζεται το πτώμα του από κυνηγό. Η δολοφονία του νεαρού πήρε δημοσιότητα, κυρίως λόγω των συνεχώς ερευνών και εκπομπών της Αγγελικής Νικολούλη. Toν περασμένο Ιανουάριο ασκήθηκε δίωξη στην μητέρα και τον πάτριο του που κατηγορούνται πως τον δολοφόνησαν για λόγους οικονομικού συμφέροντος.