Η Alix Lynx άφησε το marketing για τις ερωτικές ταινίες (pics)

Gazzetta team
Η Alix Lynx άφησε το marketing για τις ερωτικές ταινίες (pics)
H Alix Lynx, 26 ετών από τη Νέα Υόρκη ήταν μια επιμελής μαθήτρια η οποία αποφοίτησε από το Κολέγιο με πτυχίο στην Επικοινωνία και MBA στο ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Ανοιγόταν μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον, αλλά αποφάσισε να κάνει μια εντυπωσιακή στροφή στην καριέρα της, όταν εγκατέλειψε το όνειρο ενός «golden girl» για να γίνει… porn girl! Όπως καταλάβατε, η νεαρή εγκατέλειψε την πρωινή εργασία της και το ωράριο 9-5, για μια καριέρα στον χώρο των ερωτικών ταινιών.

«Το πορνό είναι κάτι που ήθελα να κάνω από τότε που ήμουν έφηβη… Μερικοί φίλοι μου το ήξεραν. Στην εφηβεία, ξεφύλλισα μερικά περιοδικά Playboy σε ένα φιλικό σπίτι. Σε εκείνη την ηλικία σκεφτόμουν ''θεέ μου, αυτά τα κορίτσια είναι πανέμορφα''. Ήθελα να γίνω σαν και αυτές», εξομολογείται στο Cosmopolitan.com.

Όπως είπε, κρατούσε κρυφά τα όνειρά της για χρόνια, εξηγώντας ότι μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου οι σπουδές ήταν κάτι απαραίτητο για τη επιβίωσή της. Ο πατέρας της εργαζόταν στον τομέα των κατασκευών και η μητέρα της έχει PhD, καταρρίπτοντας τον μύθο που θέλει τους «ανθρώπους που κάνουν πορνό να προέρχονται από προβληματικές οικογένειες». Όταν έχασε την παρθενιά της στα 16 από τον τότε σύντροφό της από το σχολείο, γοητεύτηκε από τον ερωτικό κινηματογράφο όταν παρακολούθησε ένα σχετικό ντοκιμαντέρ.

Μετά το τέλος των σπουδών της, εργάστηκε ως social media manager σε μια εταιρεία ρούχων, χωρίς ωστόσο να είναι ικανοποιημένη από τη ζωή της. Εκείνη την περίοδο, ένας φίλος της της εξομολογήθηκε πως είχε εθιστεί στο να μπαίνει σε webcam sites κρυφά από τη σύντροφό του. Αυτή η εξομολόγηση, επανέφεραν τα κρυφά της όνειρα.

Έπειτα από μια έρευνα αγοράς η Alex γράφτηκε σε ένα webcam site: «Δεν είχα ιδέα τι να περιμένω. Όταν είσαι νέο κορίτσι, στα webcam sites σου βάζουν ετικέτα με απαλό κίτρινο χρώμα. Τα μέλη λατρεύουν τα νέα κορίτσια επειδή είναι''φρέσκο κρέας'', έτσι μου έστελναν μαζικά όταν ήμουν συνδεδεμένη», τονίζει. Έφτασε να βγάζει 400 δολάρια σε τρεις ώρες τη στιγμή που στη δουλειά της έβγαζε 900 δολάρια την εβδομάδα – κάτι που την έκανε να αναρωτηθεί γιατί να κρατήσει την εργασία γραφείου… Αφού μετακόμισε στην Καλιφόρνια, βρήκε ατζέντη ώστε να προωθήσει τη νέα της καριέρα. Όσο για την οικογένειά της, αν και δεν εγκρίνει την επιλογή της, εντούτοις τη στηρίζει.

kl01kl02kl04kl03kl05kl06kl07kl08kl09

Πηγή: newsbeast.gr