Ντου κουκουλοφόρων στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Gazzetta team
Ντου κουκουλοφόρων στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Εισβολή κουκουλοφόρων διέκοψε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Βόλου, όπου υπήρχε μοναδικό θέμα συζήτησης η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων.

Περίπου επτά κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην αίθουσα, όπως μεταφέρει το magnesianews, και επιτέθηκαν με χτυπήματα στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής και Περιφερειακό Σύμβουλο Αρτέμη Καλούτσα. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο, ενώ τον έριξαν κάτω και συνέχιζαν να τον χτυπούν με κλωτσιές.

Άμεσα επενέβησαν δημοτικοί σύμβουλοι και ορισμένοι από τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και τους απομάκρυναν, ενώ ο κ. Καλούτσας αποχώρησε αιμόφυρτος από την αίθουσα.

Τελικά, οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν από το Δημαρχείο φωνάζοντας συνθήματα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», ενώ η συνεδρίαση ου Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε και αναμένεται να συνεχιστεί σε λίγη ώρα.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που αποχώρησε νωρίτερα και δε βρισκόταν στην αίθουσα στη διάρκεια του επεισοδίου.

Μετά το επεισόδιο ο αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος και σύμβουλοι της πλειοψηφίας επιτέθηκαν κατά του ανεξάρτητου συμβούλου Κώστα Γαργάλα, τον οποίο κατηγόρησαν ότι έφερε τους κουκουλοφόρους, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για προβοκάτσια.

Πηγή: iefimerida.gr