Παππάς: Οι εκβιαστές ζεσταίνονται κάτω από πολιτικές φτερούγες

Gazzetta team
Παππάς: Οι εκβιαστές ζεσταίνονται κάτω από πολιτικές φτερούγες
Νομίζουν ότι κινούνται σε σαλόνια αλλά αυτά είναι ο βούρκος τους, ανέφερε στη Βουλή για την πολύκροτη υπόθεση των εκβιασμών από τον εκδότη Μαυρίκο και τους δύο δημοσιογράφους, ο υπουργός Επικρατείας, χρησιμοποιώντας σκληρούς τόνους.

Φουλ επίθεση για το επίμαχο σκάνδαλο των εκβιασμών, χωρίς αναφορές σε ονόματα αλλά με σαφείς αιχμές για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς.

Ο Υπουργός Επικρατείας, μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια στα πλαίσια της συζήτησης για το νομοσχέδιο Βερναρδάκη περί Δημόσιας Διοίκησης, τόνισε:

«Τολμάμε και γινόμαστε και τιμητές; Οι εκβιαστές, που τολμούν να εκβιάζουν και μητέρες μόνες με παιδιά, είχαν στο παρελθόν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τους εκβιαστές». Ενώ σε αιχμηρό τόνο προσέθεσε:

«Δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου αλλά και αυτοί που νομίζουν ότι κυκλοφορούν στα κατά φαντασίαν σαλόνια. Αλλά αυτά είναι ο βούρκος τους, όπου κυκλοφορούν και κινούνται».

«Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα» υπογράμμισε.

Εξάλλου ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στο ζήτημα της διαφήμισης του διαδικτύου, προαναγγέλοντας ότι «όποιος θέλει να έχει πρόσβαση στη διαφήμιση θα μπει στο Μητρώο, με διαφάνεια».

Σχολιάζοντας τέλος (και) την αδειοδότηση των καναλιών, αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος:

«Γιατί δεν θέλουμε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια; Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Ποιοι είναι αυτοί που νέμονται την διαφήμιση των φορέων του Δημοσίου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων;».


Πηγή: skai.gr