Η «Θεϊκή» φωνή του Μόργκαν Φρίμαν σε GPS (vid)

Gazzetta team
Η «Θεϊκή» φωνή του Μόργκαν Φρίμαν σε GPS (vid)
Ο Φρίμαν είναι η τελευταία φωνή διασήμου που έρχεται να προστεθεί στην εφαρμογή πλοήγησης της Google, Waze, που διατίθεται δωρεάν.

Κάθε φορά που θέλουμε να ακολουθήσουμε έναν καινούργιο προορισμό εντός ή εκτός πόλεως μάς βασανίζουν διάφορα ερωτήματα. Πώς θα πάμε; Πώς θα φτάσουμε μέχρι εκεί; Ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε; Κι εν τέλει ποιον θα εμπιστευτούμε για να μας καθοδηγήσει.

Μα φυσικά το GPS και τη φωνή του θεού. Όχι του Θεού που πιστεύουμε, αλλά του «θεού», (Θεός για μία εβδομάδα, 2003) Μόργκαν Φρίμαν, που είναι έτοιμος να βοηθήσει όποιον απεγνωσμένα χρειάζεται καθοδήγηση για τον προορισμό του, ενώ βρίσκεται στο δρόμο.


Ο Φρίμαν είναι η τελευταία φωνή διασήμου που έρχεται να προστεθεί στην εφαρμογή πλοήγησης της Google, Waze, που διατίθεται δωρεάν. Έτσι τώρα μπορείτε να βασιστείτε στους γλυκούς φωνητικούς τόνους του Φρίμαν, (διατίθεται μόνο στα αγγλικά) ο οποίος θα είναι πάντα πρόθυμος να σας εξηγήσει την διαδρομή δίνοντας οδηγίες για να κάνετε μετά από πεντακόσια μέτρα στροφή προς τα αριστερά και να σας αναγγέλλει ότι φτάσατε στον προορισμό σας.


Πηγή: protothema.gr