Η Ισλανδία όπως τη ζουν οι ντόπιοι (pics)

Gazzetta team
Η Ισλανδία όπως τη ζουν οι ντόπιοι (pics)
Ένας «Stopover Buddy» ξεναγεί τους επισκέπτες - Δείτε φωτογραφίες.

Υπάρχουν ταξιδιώτες που ακολουθώντας συμβουλές για να επισκεφθούν «μυστικές» τοποθεσίες καταλήγουν σε σημεία με πλήθος κόσμου- που ακολούθησε τις ίδιες συμβουλές. Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να αποφύγουν τα τουριστικά μέρη αλλά τελικά βρίσκονται με ορδές τουριστών σε μέρη που προορίζονται ακριβώς γι’ αυτούς.

Η εταιρεία Icelandair βρήκε λύση στο πρόβλημα αυτό με την υπηρεσία «Stopover Buddy». Ο επισκέπτης περιγράφει τα ενδιαφέροντά του και η εταιρεία του βρίσκει έναν «φίλο» και συγκεκριμένα έναν ντόπιο, από το προσωπικό της, για να τον «ξεναγήσει»!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, δημοσιογράφος της οποίας αξιοποίησε τη συγκεκριμένη υπηρεσία, μπορεί να είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Birkir Hólm Guðnason που συνηθίζει να πηγαίνει τους επισκέπτες για σκι εκτός πίστας, ή ο πιλότος Björn Ingi Haflidason υπάλληλος της εταιρείας εδώ και 20 χρόνια. Μπορεί να είναι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας της εταιρείας, Siggi Anton, φωτογράφος και εκπαιδευόμενος διασώστης.

Έτσι ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δει πράγματι μέρη που ο ανυποψίαστος τουρίστας δεν θα δει- ή ακόμα και αν πρόκειται για δημοφιλή σημεία, ή δραστηριότητες, ο ταξιδιώτης μπορεί να τα απολαύσει με διαφορετικό τρόπο- όπως οι ντόπιοι.

Northern1Northern2Northern3Northern4Northern5Northern6Northern7Northern8


Πηγή: newsbeast.gr