Ιρλανδός ΥπΟικ για Βαρουφάκη «Είναι ένας αποτυχημένος πρώην υπουργός»

Gazzetta team
Ιρλανδός ΥπΟικ για Βαρουφάκη «Είναι ένας αποτυχημένος πρώην υπουργός»
Την ίδια στιγμή ο υπουργός Δημοσίων Δαπανών και Μεταρρύθμισης της Ιρλανδίας, Μπράντον Χόουλιν, δήλωσε πως ο “κ. Βαρουφάκης πήρε την μηχανή του και πήγε διακοπές στο εξοχικό του σπίτι αφήνοντας φτωχούς και ηλικιωμένους Έλληνες πολίτες να αναζητούν τροφή στους κάδους απορριμάτων”

Με απαξιωτικό ύφος και ειρωνική διάθεση αναφέρθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Γιάννη Βαρουφάκη, ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας Μάικλ Νούναν. Ο κ. Νούναν απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο κ. Βαρουφάκης, δήλωσε πως ο κ. Βαρουφάκης, ένα υπουργός που απομακρύνθηκε από τη θέση του, προσπαθεί να κρύψει την αποτυχία του με φθηνές δικαιολογίες.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας, μιλώντας στο RTÉ Radio 1 στο Δουβλίνο, υπογράμμισε πως πέντε μόλις μήνες ως υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, ο κ. Βαρουφάκης κατόρθωσε να κλείσει τις τράπεζες και να επιβάλει 60 ευρώ όριο ανάληψης για τους Έλληνες πολίτες, χαρακτηρίζοντάς τον “ως έναν αποτυχημένο πρώην υπουργό”.

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Δημοσίων Δαπανών και Μεταρρύθμισης της Ιρλανδίας, Μπράντον Χόουλιν, δήλωσε πως ο “κ. Βαρουφάκης πήρε την μηχανή του και πήγε διακοπές στο εξοχικό του σπίτι αφήνοντας φτωχούς και ηλικιωμένους Έλληνες πολίτες να αναζητούν τροφή στους κάδους απορριμάτων”.

Πηγή: protothema.gr