Μητσοτάκης: Όποτε και να γίνουν εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει

Gazzetta team
Μητσοτάκης: Όποτε και να γίνουν εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει
Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει την κυβέρνηση «αν κινηθεί σε κάποια θέματα στην σωστή κατεύθυνση» αλλά και την αισιοδοξία του ότι η γαλάζια παράταξη θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, εξέφρασε από τις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας της κομματικής οργάνωσης των Βρυξελλών, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι ακόμα και με καθυστέρηση, η κυβέρνηση κινείται προς την σωστή κατεύθυνση στο προσφυγικό και εκπληρώνει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Την ίδια ώρα, υπογράμμισε ότι στο προσφυγικό δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για διαμόρφωση «εθνικής γραμμής». «Δεν ξέρω αν θα αποδώσει γιατί και στην Ευρώπη αναπτύσσονται λαϊκιστικές φωνές και υπάρχουν χώρες που προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους» είπε ο κ. Μητσοτάκης, και ζήτησε από τα κομματικά στελέχη να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

«Δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές, δεν εξαρτάται από εμάς, όμως όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, η ΝΔ θα τις κερδίσει. Ήδη υπάρχει αλλαγή του δημοσκοπικού χάρτη σε σχέση με την εικόνα που υπήρχε πριν από μερικούς μήνες» ολοκλήρωσε λέγοντας ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: ethnos.gr