H Adidas απάντησε σε όσους εξοργίστηκαν με τη φωτο που δημοσίευσε για του Αγ. Βαλεντίνου (pics)

Gazzetta team
H Adidas απάντησε σε όσους εξοργίστηκαν με τη φωτο που δημοσίευσε για του Αγ. Βαλεντίνου (pics)
Η Adidas βουλώνει τα στόματα της ομοφοβίας και στέλνει φιλάκια.

Χθες, τη μέρα που όλοι οι ερωτευμένοι στον πλανήτη γιόρταζαν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Adidas έστειλε το μήνυμά της με αυτή τη φωτογραφία."Η αγάπη που λαμβάνεις είναι ίδια με αυτή που δημιουργείς" έγραφε η λεζάντα στην εικόνα που συγκέντρωσε πολλές χιλιάδες like, αλλά και έναν πρωτοφανή αριθμό σχολίων.

Η εικόνα δείχνει τα πόδια δύο γυναικών σε ένα κλασικό στιγμιότυπο που αφήνει να εννοηθεί πως αγκαλιάζονται ή φιλιούνται.

A photo posted by adidas (@adidas) on

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συγχαρούν την εταιρεία για την επιλογή της φωτογραφίας και το μήνυμα που στέλνει μια και σπάνια κάποιο τόσο μεγάλο brand αφιερώνει σε ομοφυλόφιλους ένα τέτοιο ποστ για την γιορτή των ερωτευμένων. Ωστόσο μεγάλος ήταν και ο αριθμός των ομοφοβικών σχολίων. Δύο από αυτά προκάλεσαν και την αντίδραση της Adidas...

"Ντροπή σου Adidas, τώρα θα πάω στη Nike" έγραψε ένας χρήστης. Κάποιος άλλος ήταν ακόμη πιο επιθετικός και έγραψε "WTF ADIDAS???? Αυτή η μέρα είναι για ένα αγόρι και ένα κορίτσι, όταν είναι ζευγάρι. Όχι για λεσβίες, ηλίθια ADIDAS".

Όμως η ομάδας της εταιρείας δεν άφησε τα σχόλια αναπάντητα και ξεκάθαρα έδειξε τις διαθέσεις της απέναντι στην ομοφοβία. "Αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στην Αγάπη" απάντησε η Adidas στο ένα σχόλιο που ανέφερε τις λεσβίες και στον άλλο απλά έβαλε emoji με "αντίο" και έστειλε ένα φιλάκι...

H Adidas δίνει μια υπέροχη απάντηση σε όσους εξοργίστηκαν με τη φωτογραφία που δημοσίευσε για του Αγ. Βαλεντίνου

Πηγή: lifo.gr