Νιώθετε το πρόσωπό σας κουρασμένο; (pics)

Gazzetta team
Νιώθετε το πρόσωπό σας κουρασμένο; (pics)
Πείτε ναι στο Botox, χωρίς να φοβάστε πως θα χάσετε τη φυσικότητα των εκφράσεών σας.

Αρκεί να επιλέξετε τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό ο οποίος θα είναι ικανός να τονίσει τα χαρακτηριστικά σας και να απαλύνει τις ρυτίδες με το σωστό τρόπο.

Ίσως είστε καχύποπτος, όμως μάλλον δεν έχετε καταλάβει πόσοι γύρω σας αντιμετωπίζουν εκείνη την ενοχλητική ρυτίδα στο μέτωπο με ενέσιμη θεραπεία. Το λεγόμενο «πόδι της χήνας» στα πλαϊνά των ματιών εξίσου χαρίζει χρόνια, και εξαλείφεται αντίστοιχα με ευκολία. Κρίμα είναι να μην εκμεταλλευτείτε τις ιατρικές εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής και να αποκτήσετε μια εμφάνιση πιο νεανική, με μη επεμβατικό τρόπο.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν αναφερόμαστε σε χειρουργικό λίφτινγκ, κάτι το οποίο είναι δύσκολο για έναν άνδρα καθώς οι ουλές και τα σημάδια που αφήνει δεν καλύπτονται εύκολα, και δεν θα το προτείναμε παρά μόνο σε περιπτώσεις κάποιας δυσμορφίας.

Το Botox ή αλλιώς βοτουλινική τοξίνη είναι μια φυσική, επεξεργασμένη πρωτεΐνη, η οποία σε μικρές δόσεις δρα στο μυ, αναστέλλει τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και ο μυς παύει να συσπάται. Δεν απορροφάται από τον οργανισμό, και εφαρμόζεται τοπικά. Απευθύνεται σε άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, που νιώθουν πως οι ρυτίδες φαίνονται πιο έντονα και πως το δέρμα τους είναι κουρασμένο. Προληπτικά μπορεί κανείς να ξεκινήσει τη θεραπεία από την ηλικία των 30 ή και νωρίτερα, για να αναχαιτίσει την εμφάνιση των ρυτίδων στο μέλλον.

Πρόκειται για μία διαδικασία δοκιμασμένη επί σειρά ετών, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ως ασφαλής και αποτελεσματική στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Η θεραπεία γίνεται με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή ενόχληση ή δυσφορία. Διαρκεί μόνο δέκα λεπτά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό από τις πρώτες ημέρες.

Με τη βοτουλινική τοξίνη σβήνουμε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, στο μέτωπο και στο μεσόφρυο. Με μια πολύ λεπτή βελόνα, το υλικό εγχύεται στα σημεία και ακινητοποιεί τους μυς που δημιουργούν τις ρυτίδες. Προκαλείται ένας ήπιος μικρός ερεθισμός ο οποίος σε μισή ώρα μετά την εφαρμογή εξαφανίζεται. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό μέσα στις επόμενες επτά με δεκαπέντε μέρες, όμως από την πρώτη στιγμή θα δείτε τη διαφορά. Μετά από 6 μήνες περίπου το Botox σταδιακά υποχωρεί από τους μυς και χρειάζεται επανάληψη της θεραπείας.

Στο ιατρικό κέντρο Medi Center η θεραπεία της βοτουλινικής τοξίνης ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο θεραπείας που εξασφαλίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Τη διαδικασία πραγματοποιεί εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός με πλήρη γνώση της ανατομίας του προσώπου.

Ιατρική ομάδα MediCenter

Καλέστε στο 2111088444 για αναλυτική ενημέρωση ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medi-center.gr