Κίνηση έκπληξη από Τσίπρα! Ρίχνει την Αθανασία Νταβαρίνου στη διαπραγμάτευση

Gazzetta team
Κίνηση έκπληξη από Τσίπρα! Ρίχνει την Αθανασία Νταβαρίνου στη διαπραγμάτευση
Με μια κίνηση έκπληξη ο πρωθυπουργός αλλάζει όλα τα δεδομένα στην πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές για ασφαλιστικό και αξιολόγηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει έναν άσσο από το μανίκι του και ενισχύει την ομάδα διαπραγμάτευσης με ένα πρόσωπο που ξέρει να φέρνει νίκες. Η Αθανασία Νταβαρίνου λοιπόν η γνωστή, μόνιμη νικήτρια των τηλεοπτικών διαγωνισμών θα είναι το νέο μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της χώρας η οποία μάλιστα θα τεθεί και επικεφαλής της.

«Χρειαζόμαστε μια νίκη επειγόντως» φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός ο οποίος κατέληξε στην κρίσιμη αυτή απόφαση κατά την παραμονή του στην Τεχεράνη.

Εισηγητής της λύσης Νταβαρίνου φέρεται ο Α. Φλαμπουράρης ο οποίος γνωρίζει το θέμα «από μέσα» μιας και συμμετέχει συχνά σε τηλεοπτικούς διαγωνισμούς ειδικά για οικιακά σκεύη με τα οποία θέλει να γεμίσει την κουζίνα του εξοχικού στην Αίγινα.

Ο ίδιος έκανε τις κρίσιμες επαφές με την κ. Νταβαρίνου η οποία δήλωσε έτοιμη να πράξει το πατριωτικό της καθήκον: «Είμαι έτοιμη να φέρω νίκες στην πατρίδα. Απλά δώστε μου το τηλέφωνο που θα πάρω»¨φέρεται να είπε στον κ. Φλαμπουράρη.

Πηγή: thecaller.gr