Το ερωτικό τρίο Μπάουι-Τζάγκερ με διάσημη τραγουδίστρια (pics)

Gazzetta team
Το ερωτικό τρίο Μπάουι-Τζάγκερ με διάσημη τραγουδίστρια (pics)
Ερωτική συνεύρεση είχε ο Ντέιβιντ Μπάουι με τον Μικ Τζάγκερ και διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο επί 14 χρόνια σωματοφύλακας του τραγουδιστή.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 69χρονου Βρετανού σταρ τα στόματα ανοίγουν και οι αλήθειες αποκαλύπτονται. Μετά την εξομολόγηση της πρώην συζύγου του Ντέιβιντ Μπάουι, Άντζι που δήλωσε ότι έπιασε τον άνδρα της στο κρεβάτι γυμνό με τον Μικ Τζάγκερ τώρα έρχεται και η σειρά του σωματοφύλακα του που βγάζει τα άπλυτα του στη φόρα.

Σήμερα στα 71 χρόνια ο Τζόρτζ Στιούαρτ, ο προσωπικός σωματοφύλακας του τραγουδιστή αποκαλύπτει την ερωτική συνεύρεση των δυο τραγουδιστών με διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια στην οποία ήθελε να «λάβει μέρος» και ο διάσημος χορευτής μπαλέτου Ρούντολφ Νουρέγιεφ.


Το τρίγωνο έγινε στο ξενοδοχείο Πλάζα της Νέας Υόρκης: «Υπήρχε βουνό από κοκαΐνη. Στο δωμάτιο ήταν ο Μικ και η βρετανίδα τραγουδίστρια» δήλωσε ο 71χρονος Τζόρτζ Στιούαρτ μιλώντας στην εφημερίδα Sun και αποκαλύπτοντας ότι ήταν αυτός που απαγόρευσε στον Νουρέγιεφ να μπει μέσα στο δωμάτιο λέγοντας του ευγενικά: «Οχι».


«Ήταν η δεκαετία του 1970. Οι τρεις τους κατέληξαν σε μια ντουλάπα γεμάτη με τα κοστούμια του Μπάουι» συμπλήρωσε.

Πηγή: iefimerida.gr