ΠΑΣΟΚ κατά Τόσκα: «Ο ψεύτης και ο... ανίκανος τον πρώτο χρόνο χαίρονται»

Gazzetta team
ΠΑΣΟΚ κατά Τόσκα: «Ο ψεύτης και ο... ανίκανος τον πρώτο χρόνο χαίρονται»
«Ενημερώνουμε επίσης τον υπουργό οτι μετά από 17 συνεχόμενες επιθέσεις, από χθες το βράδυ φυλάσσεται το κτίριο», τονίζεται

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργείου που προηγήθηκε, αναφορικά με την επίθεση στα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κινήματος στην Αθήνα, από αντιεξουσιαστές, κατά την ποία τραυματίστηκε ο βουλευτής Γ. Αρβανιτίδης.

Το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως «ο ψεύτης και ο... ανίκανος» και διαψεύδει τους ισχυρισμούς του υπουργείου πως τα γραφεία του προστατεύονται από αστυνομικούς, τονίζοντας τις 17 επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ψεύτης και ο …ανίκανος τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Ο κ. Τόσκας:
Α. Ψεύδεται όταν λέει ότι διατίθενται στο ΠΑΣΟΚ πέντε ένστολοι για την 24ωρη φρούρηση του εξωτερικού χώρου του κτηρίου.

Β. Ψεύδεται όταν λέει ότι αυτοί οι αστυνομικοί προστάτευσαν τον βουλευτή Γ Αρβανιτίδη κατά την επίθεση. Οι αστυνομικοί ήρθαν χθες μετά από τηλεφωνικές οχλήσεις δικές μας και ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίθεση κατά των γραφείων. Επίσης οι 17 αστυνομικοί που αναφέρεται καλύπτουν σε 24ωρη και εβδομαδιαία βάρδια την εσωτερική φύλαξη του κτηρίου. Δεν έχουν ούτε την ειδική εξάρτηση, ούτε την εκπαίδευση για να αντιμετωπίσουν τέτοιες επιθέσεις.

Γ. Ενημερώνουμε επίσης τον υπουργό οτι μετά από 17 συνεχόμενες επιθέσεις, από χθες το βράδυ φυλάσσεται το κτίριο».

Πηγή: protothema.gr