Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση στον δημοσιογράφο

Gazzetta team
Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση στον δημοσιογράφο
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την σημερινή επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Δημήτρη Πέρρου. Τέτοιου είδους τραμπουκισμοί εναντίον λειτουργών της ενημέρωσης, πλήττουν την ελευθεροτυπία» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για την σημερινή επίθεση εναντίον δημοσιογράφου.

«Η τραμπούκικη επίθεση κουκουλοφόρων στον ρεπόρτερ του «Αθήνα 9.84» Δημήτρη Πέρρο, που κάλυπτε τις απεργιακές κινητοποιήσεις, είναι δείγμα μιας άκρως εγκληματικής και φασιστικής συμπεριφοράς, την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα» δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τονίζοντας «τέτοιου είδους ενέργειες συνιστούν πλήγμα κατά της ελευθερίας του Τύπου και προβοκάτσια σε βάρος των κινητοποιήσεων και της γνήσιας έκφρασης του λαϊκού αισθήματος. Στο δημοσιογράφο εκφράζουμε την ολόψυχη συμπαράστασή μας».

Το ΚΚΕ με σχόλιό του καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου του «Αθήνα 984» Δ. Πέρρου, τονίζοντας ότι «τέτοιες ενέργειες στόχο έχουν τον εκφοβισμό του λαού και τη συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων και κινητοποιήσεων, ιδιαίτερα σε μια μέρα όπως η σημερινή που ο λαός συμμετείχε μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα».

Πηγή: newsbeast.gr