Επεισόδια και μολότοφ στο Σύνταγμα (pics)

Gazzetta team
Επεισόδια και μολότοφ στο Σύνταγμα (pics)
Πετροπόλεμος και ρίψη μολότοφ αυτή την ώρα στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα - Εχουν πνίξει το κέντρο στα χημικά οι αστυνομικοί - Οι διαδηλωτές πανικόβλητοι τρέχουν για να γλιτώσουν.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πλατεία Συντάγματος περίπου στις 2 το μεσημέρι όταν και ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ. Νεαροί άρχισαν να πετούν βροχή από μολότοφ στις οποίες η αστυνομία απάντησε με εκτεταμένη χρήση χημικών. Οπως μεταδίδουν οι ρεπόρτερ του protothema.gr αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη πετροπόλεμος και κυνηγητό στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα μεταξύ των αναρχικών και της αστυνομίας. Ο κόσμος που συμμετείχε στην πορεία έχει πανικοβληθεί και έχει τραπεί σε φυγή, ενώ όπως καταγγέλουν η αστυνομία τους έπνιξε στα χημικά.

Δείτε φωτογραφίες με τα επεισόδια αυτή τη στιγμή στην Πλ. Συντάγματος
















Νωρίτερα μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και στην πλατεία Κλαυθμώνος. Διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότο προς την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε μία προσαγωγή. Ενταση επικράτησε και έξω από τη Βουλή όπου αγρότες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια με μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Οι αγρότες κατηγόρησαν τους διαδηλωτές ότι είχαν πάει στην πορεία για να διαλύσουν τη διαδήλωση και αμέσως τα αίματα άναψαν, ευτυχώς όμως οι πιο ψύχραιμοι βοήθησαν να ηρεμήσει το κλίμα.