Στις 21/2 αποκαλύπτεται το νέο Samsung Galaxy

Gazzetta team
Στις 21/2 αποκαλύπτεται το νέο Samsung Galaxy
Η Samsung ανακοίνωσε μέσα από ένα teaser trailer το επόμενο Unpacked event της, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Το hashtag #TheNextGalaxy επιβεβαιώνει επίσης ότι στο επερχόμενο event αναμένεται η επίσημη αποκάλυψη των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων smartphones της κορεατικής εταιρείας προέρχονται από διάφορες διαρροές -που έχουν δει το φως στη δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες.

Συγκριμένα, οι φήμες κάνουν λόγο για οθόνη 5.1 και 5.5 ιντσών Super AMOLED (για τα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge αντίστοιχα), ανάλυσης 2560 x 1440, επεξεργαστή Snapdragon 820, κάμερα 12 MP, 4GB RAM και μπαταρία 3000mAh.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία μέρα μετά το Unpacked event της Samsung, στις 22 Φεβρουαρίου, έχουμε την έναρξη του MWC 2016 που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη, ενώ αναμένεται επίσης και η παρουσίαση της LG, όπου περιμένουμε να δούμε την επίσημη ανακοίνωση του LG G5. Μετράμε αντίστροφα λοιπόν.

Πηγή: enternity.gr