Λεβέντης: Οι μάσκες έπεσαν, ο λαός θα καταλάβει τα ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ

Gazzetta team
Λεβέντης: Οι μάσκες έπεσαν, ο λαός θα καταλάβει τα ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ
Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων αναφέρει ότι «είχε προειδοποιήσει τους πολίτες της Ελλάδας ότι από τη στιγμή που θα ξεκινούσαν οι διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση οι μάσκες θα έπεφταν και θα καταλάβαινε ο λαός τα ψέματα του Σύριζα».

Σύμφωνα με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, «ερχονται δύσκολες ημέρες για την κυβέρνηση για δύο λόγους, πρώτον γιατί χάιδεψε αυτιά για να κερδίσει ψήφους και να επεκτείνει τον κομματικό της στρατό και δεύτερον γιατί δεν αποφασίζει έστω και τώρα που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον γκρεμό να χτυπήσει τις παθογένειες στο ασφαλιστικό αλλά και στους υπόλοιπους τομείς».

«Ενοποιείστε όλες τις συντάξεις στα 1.500 ευρώ καθαρά και να αναστείλετε τις συντάξεις των τέως Βουλευτών αλλά και των 80.000 πολιτών με εισοδήματα άνω των 3.000 ευρώ καθαρά μηνιαίως», επισημαίνεται στο σχετικό σχόλιο, το οποίο καταλήγει:

«Παράλληλα δεν θα χρειαστεί να γίνει καμία περικοπή για συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ καθαρά. Λύσεις υπάρχουν και είναι κοστολογημένες, θα τις εφαρμόσετε για να σωθεί η Ελλάδα ή θα παραμείνετε πνιγμένοι στις ιδεοληψίες σας;».


Πηγή: iefimerida.gr