Κωνσταντοπούλου: Εχω τα γραπτά μηνύματα του Τσίπρα για τον Φίλη

Gazzetta team
Κωνσταντοπούλου: Εχω τα γραπτά μηνύματα του Τσίπρα για τον Φίλη
«Ο Φίλης με απειλούσε ότι θα με τελειώσει και ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί»

«Πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για παραβίαση του Συντάγματος θα πρέπει να καταθέσει η επόμενη Βουλή» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όπως ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου, η συμπεριφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το δημοψήφισμα τον Ιούλιο αλλά και όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Στουρνάρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καταδεικνύουν ότι υπάρχει παραβίαση του συντάγματος εκ μέρους του κυρίου Παυλόπουλου.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μιλώντας για τη στάση Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015 είπε ότι «η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους δανειστές σημαίνει την πλήρη καταστροφή για την κοινωνία. Δεν ήταν κάτι απρόβλεπτο αλλά κάτι προβλέψιμο με την εμπειρία 5 ετών μνημονίων». Είπε μάλιστα ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου, όταν την κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του τότε υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη «ήταν σε πανικό» υπογραμμίζοντας πως «κάποια στιγμή πρέπει να ενημερώσει τον λαό πότε την πούλησε αυτή την ιστορία».

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις είπε πως το βράδυ της 10ης Ιουλίου «εισέβαλαν» στο γραφείο της οι κ.κ. Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος και Μπαλάφας και πως ο Νίκος Φίλης την απείλησε ότι θα «την τελειώσει». Οπως είπε στη συνέντευξή της «ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης».

Πρόσθεσε μάλιστα πως ο Τσίπρας «πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από το "Ναι"» τονίζοντας ότι «η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους».

Πηγή: protothema.gr