Το επιστημονικό μυστικό για ένα γραμμωμένο σώμα (pics)

Gazzetta team
Το επιστημονικό μυστικό για ένα γραμμωμένο σώμα (pics)
Στην ιατρική, επιστημονικό μυστικό θεωρείται ο συνδυασμός θεραπειών ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί ασφαλέστερο και γρηγορότερο αποτέλεσμα.

Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, ενός τόσο επίμονου προβλήματος που απασχολεί για ιατρικούς αλλά και αισθητικούς λόγους χιλιάδες ανθρώπους, γνωρίζουμε ότι τις περισσότερες φορές ένα μόνο είδος θεραπείας δεν είναι αρκετό. Πλέον, με ένα μηχάνημα κοσμητικής ιατρικής, το 3D LIPO, το οποίο συνδυάζει τρεις πολύ γνωστές θεραπευτικές αγωγές για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, επιτυγχάνουμε το σωστό συνδυασμό.

Τρεις μέθοδοι σε ένα μηχάνημα: Μια τρισδιάστατη (3D) αντιμετώπιση του προβλήματος που λόγω του συνδυασμού, συντελεί στο μέγιστο αποτέλεσμα για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των λιποκυττάρων σε τοπικό επίπεδο. Cavitation, Cryolipolysis (Κρυολιπόλυση) και ραδιοσυχνότητες (RF) εφαρμόζονται διαδοχικά ή παράλληλα σε πρωτόκολλα. Έτσι, αντιμετωπίζουν εξατομικευμένα τόσο σε επίπεδο περιοχής όσο και σε επίπεδο ατόμου, βάση ιατρικού ιστορικού, το τοπικό πάχος και είναι ικανές να μειώσουν τα λιποκύτταρα στην περιοχή ή στις περιοχές που δρουν. Παράλληλα, επιτυγχάνονται αποτελέσματα που αφορούν τη σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά:

  1. Cavitation

Η τεχνολογία Cavitation αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης στην αισθητική ιατρική και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σμιλεύσουν το σώμα τους χωρίς χειρουργείο. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί υπέρηχους σε χαμηλή συχνότητα και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται μέσα από το λεμφικό σύστημα (ένα φυσικό φαινόμενο, γνωστό ως σπηλαίωση).

  1. Cryolipolysis (Κρυολιπόλυση)

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος, πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα.

  1. Ραδιοσυχνότητες (RF)

Η μέθοδος της ραδιοσυχνότητας (RF) θερμαίνει το δέρμα στους περίπου 38 βαθμούς Κελσίου για να ενεργοποιήσει την αύξηση κολλαγόνου και ελαστίνης, βασικά συστατικά για νεανικό, σφριγηλό δέρμα. Στους 41 βαθμούς κελσίου, υγροποιεί το λίπος στα κύτταρα, δηλαδή το διαλύει και το αφαιρεί από το σώμα μέσω του ήπατος. Οι ραδιοσυχνότητες έχουν την ιδιότητα να περνούν στα κάτω στρώματα της επιδερμίδας και να αφυπνίζουν τους ινοβλάστες ώστε να αρχίσουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, ανακτώντας τη χαμένη σφριγηλότητα και λάμψη της.

Η τεχνολογία του Cavitation + Cryolipolysis καταστρέφει με φυσικό τρόπο τα λιποκύτταρα. Το πλεονέκτημα είναι πως δεν χρειάζεται να αθληθεί κανείς μετά τη θεραπεία έτσι ώστε να μεταβολίσει το λίπος, γεγονός που προσδίδει υπεροχή έναντι άλλων μεθόδων. Επιπρόσθετα, με το συνδυασμό των ραδιοσυχνοτήτων και του 3DDermology, μπορείτε να συσφίξετε το δέρμα.

Με τη μέθοδο Cavitation υπάρχει μείωση του τοπικού λίπους 10%.

Με την Κρυολιπόλυση επιτυγχάνεται μείωση του τοπικού λίπους 20-40% σε σχέση με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Αθροιστική λύση: Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι με τον συνδυασμό των θεραπειών επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην αφαίρεση των λιποκυττάρων, αυξάνοντας θεαματικά το ποσοστό έναντι της χειρουργικής λιποαναρρόφησης.

Το ιατρικό προσωπικό του Medi Center, ιατροί, νοσηλευτές και αισθητικοί, έχει λάβει εκπαίδευση για θέματα τοπικού πάχους στην Αμερική και είναι ειδικευμένο στην εξατομίκευση των προγραμμάτων ακολουθώντας πρωτόκολλα θεραπείας που αφορούν την στοχευμένη αντιμετώπιση και εξάλειψη του προβλήματος του τοπικού λίπους.

Ιατρική ομάδα Medi Center

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medi-center.gr καλέστε στο τηλ. 211 1088444.