Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ

Gazzetta team
Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ
Ο έρωτας του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ ολοκληρώθηκε άδοξα διαψεύδοντας όσους μιλούσαν για γάμο μέσα στο καλοκαίρι. Η πανέμορφη Ρωσίδα και ο επιτυχημένος Χολιγουντιανός ηθοποιός, χώρισαν τις πρώτες ημέρες του 2016, εξαιτίας της... μαμάς του Κούπερ.

Από τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι απολάμβανε τρυφερές στιγμές δίνοντας συχνά τροφή στους παπαράτσι αφού δεν απέφευγαν τις κοινές εξόδους και δεν κρυβόντουσαν κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, οι διακοπές των Χριστουγέννων αποτέλεσαν ένα κρας τεστ για τον Κούπερ και την Σάικ αφού η παρουσία της μητέρας του ηθοποιού, Γκλόρια, προκάλεσε όλα τα προβλήματα.

Οπως ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον της Ρωσίδας, η μητέρα του Μπράντλεϊ Κούπερ δεν έβλεπε με καλό μάτι το γεγονός πως ο γιος της ασχολούνταν αποκλειστικά με την Σάικ, την οποία δεν ενέκρινε για μέλλουσα νύφη της.

Από την πλευρά της η Σάικ φέρεται να μην άντεχε το γεγονός πως σε κάθε απόδραση του ζευγαριού, η μητέρα του Κούπερ ήταν παρούσα και οι τσακωμοί τις ημέρες των Χριστουγέννων, οδήγησαν στο χωρισμό του λαμπερού ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μάλιστα, η Ιρίνα Σάικ φέρεται να έχει ήδη βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του μοντέλου Στέφεν Τζέιμς


Πηγή: iefimerida.gr