Αδωνις: Δεν θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για τα κανάλια - Παππάς: Μην κάνετε όνειρα

Gazzetta team
Αδωνις: Δεν θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για τα κανάλια - Παππάς: Μην κάνετε όνειρα
Λέω στους εργαζόμενους στα κανάλια να μην φοβούνται ότι θα πέσει μαύρο διότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να εγκαθιδρυθεί μία νέα χούντα στην Ελλάδα, είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και να προχωρήσει ο διαγωνισμός για τα κανάλια, αν δεν αλλάξει ο νόμος και δεν μεταφερθεί και πάλι στο Συμβούλιο ο καθορισμός του αριθμού των αδειών ξεκαθάρισε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Λέω στους εργαζόμενους στα κανάλια να μην φοβούνται ότι θα πέσει μαύρο διότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να εγκαθιδρυθεί μία νέα χούντα στην Ελλάδα», είπε ακόμα ο κύριος Γεωργιάδης, μιλώντας στον Σκάι.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι «πονηριά» αυτό που έκανε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παπάς, με την τροπολογία να καθορίζεται ο αριθμός των αδειών από τη Βουλή. «Τι σημαίνει δηλαδή αυτό» διερωτήθηκε, «να δίνονται οι άδειες από την κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δηλαδή από τον κύριο Παππά»;

Στον κύριο Γεωργιάδη απάντησε λίγο αργότερα ο υπουργός Επικρατείας που σε ανακοίνωσή του τονίζει πως «ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του».

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Παππά:
«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ως προστάτης των εργαζομένων, ενώ στο παρελθόν όλος ο ελληνικός λαός τον έχει δει να επιχαίρει όταν άνθρωποι έχαναν τη δουλειά τους. Ο ίδιος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, πίεζε να μειωθούν τα κατώτερα όρια αριθμού εργαζομένων των καναλιών που όρισε η κυβέρνηση.
Αραγε, ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσυπογράφει αυτές τις απόψεις;
Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο διαγωνισμό. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του».

Πηγή: protothema.gr