«Ο Τραμπ ζήτησε 5 εκατ. για να παρευρεθεί στο τελευταίο ντιμπέιτ»

Gazzetta team
«Ο Τραμπ ζήτησε 5 εκατ. για να παρευρεθεί στο τελευταίο ντιμπέιτ»
Τελικά διοργάνωσε συγκέντρωση - απάντηση στην τηλεμαχία και συγκέντρωσε 6 εκατ. δολάρια.

Έλαμψε δια της απουσίας του ο Ντόναλντ Τραμπ, που διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, στην τελευταία τηλεμαχία του Fox επικαλούμενος την συμμετοχή παρουσιάστριας.

Ο μεγιστάνας και η Μέγκιν Κέλι έχουν... έντονο παρελθόν αφού ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει δείξει πολλές φορές την αντιπάθειά του προς το πρόσωπό της και είχε «απειλήσει» λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του τελευταίου ντιμπέιτ πως αν δεν απομακρυνθεί η ίδια τότε θα μποϊκοτάρει την διαδικασία, όπως και τελικά έκανε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορήσει την ξανθιά παρουσιάστρια για μεροληψία σε βάρος του και ο ίδιος έχει απαιτήσει την συγγνώμη της. Μια συγγνώμη όμως που δεν έλαβε ποτέ αφού η δημοσιογράφος τον κατηγόρησε πως είναι σεξιστής.

«Έχω μηδενικό σεβασμό για την Μέγκιν Κέλι. Δεν πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή σε αυτό που κάνει. Θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένη. Πιστεύω ότι οι ερωτήσεις της την τελευταία φορά ήταν γελοίες», δήλωσε ο Τραμπ ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των ήδη τεταμένη σχέσεών τους. Οταν ο Τραμπ κατάλαβε ότι το Fox News δεν του δίνει απολύτως καμία σημασία, τότε πέρασε ξανά στην επίθεση και έσπευσε να την χαρακτηρίσει "bimbo" στο λογαριασμό του στο Twitter.

Τελικά ο δισεκατομμυριούχος δεν παρευρέθηκε ποτέ στο ντιμπέιτ και το Fox με ανακοίνωσή του έσπευσε να τον κατηγορήσει πως πως θέλησε να «χρεώσει» για την παρουσία του 5 εκατ. δολάρια που θα δίνονταν ως δωρεά σε βετεράνους υπογραμμίζοντας πως είναι αντίθετο στις αρχές του καναλιού να «καταβάλει χρήματα για οποιονδήποτε λόγο».

Ωστόσο, ο ίδιος τελικά διοργάνωσε εκδήλωση «απάντηση» στο ντιμπέιτ, με το πρόσχημα τη συγκέντρωση δωρεών για οργανώσεις βετεράνων και συγκέντρωσε περίπου 6 εκατ. δολάρια.

Πηγή: protothema.gr